|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 12, 2009 9:44:06 GMT 1
Cím: Nem tudtam...
Szerzõ: Luthien Lovemagic
Fandom: Naruto
Korhatár: Korhatár nélküli
Figyelmeztetés: nincs, legfeljebb annyi, hogy szomorú
Szereplők: Haruno Sakura
Leírás: Egy magára hagyott lány bánata.
Műfaj: angst, drabble
– Sasuke-kun... – lehelte Sakura elhalóan. Két nap telt el azóta, hogy az egyik legjobb barátja elment, hogy a kétes erőt és a személyes bosszúját hajszolja. Nem tudta megállítani. Csak sírt és könyörgött neki, de igazán nem tudott segíteni neki. Tehetetlen volt, ahogy mindig is. Egy kolonc a nála erősebbek nyakán. Tehetetlenül markolt az ágynemű anyagába, ami kusza gyűröttséggel terült el alatta, mint lelkének tajtékzó hullámai. – Naruto... – suttogott bele egy újabb nevet a szoba sötétjébe. A hetes csapat harmadik tagjának nevét, aki többedmagával most is Sasukét üldözte, hogy a bolondot visszahozzák Konohába az övéi közé. – Kérlek, hozd vissza őt! Én... Nem tudtam...
|
|
|
Post by Neji on Oct 12, 2009 9:58:03 GMT 1
"Tehetetlenül markolt az ágynemű anyagába, ami kusza gyűröttséggel terült el alatta, mint lelkének tajtékzó hullámai." Ez a mondat nagyon szép volt! És az egész kis szösszenet kellemes. ((mondjuk nekem a canon ezen részéről valami nagyon nem slashmentes jut eszembe XDD)) És tiszta nosztalgia. Minimum három éve -ha nem több- hogy utoljára Narutot olvastam Köszi h. feltöltötted!
|
|
|
Post by Luthien Lovemagic on Oct 12, 2009 12:11:58 GMT 1
"Tehetetlenül markolt az ágynemű anyagába, ami kusza gyűröttséggel terült el alatta, mint lelkének tajtékzó hullámai." Ez a mondat nagyon szép volt! És az egész kis szösszenet kellemes. ((mondjuk nekem a canon ezen részéről valami nagyon nem slashmentes jut eszembe XDD)) És tiszta nosztalgia. Minimum három éve -ha nem több- hogy utoljára Narutot olvastam Köszi h. feltöltötted! Szerintem is az a legjobb mondat belőle Hát, igen fő a piszkos fantázia Nekem is eszembe jutott egy kis NaruSasu, csak még nem írtam meg:) Én most értem utól a Shippuudent, más mint az animében a mangával még sehol sem tartok, még csak a pilot mangáját kezdtem el angolul.
|
|