|
Post by Neji on Jun 26, 2006 0:07:06 GMT 1
A fórum első születésnapja alkalmából, hosszabb kihagyás után, újfent challenge-t hirdetünk^^.
Bármely slashszerető alkotó pályázhat, egy minimum 1000 leütéses alkotással, melynek témája: üveggyöngyjáték, és természetesen, (a fórum jellegéből kiindulva) kapcsolódik valamely elemében a slashhez.
Kinek mit takar ez a szó? Miféle játék lehet ez? Játék-e egyáltalán? Szeretném, ha minél többőtök játszana el a szóval^^.
Beküldésihatáridő július 26-a.
----------------------------------------------- FIGYELEM, a challenge-re írt ficeket mindenki szabadon feltöltheti a challenge témában, de az írás fejlécében adjátok meg a mű címét, a fandomot és a korhatárt! Egy szerző csak egy ficet küldjön, és a saját ficének mindenki nyisson külön topikot! Ellenkező esetben nem vehet részt szavazáson az adott mű.
|
|
eoryn
Junior Member
"The dream that comes alive at night!"
|
Post by eoryn on Jun 26, 2006 7:17:32 GMT 1
ohohóóóóóóóóóóóó!!! Újabb challange-ke!!! Van ötletem, de laginkább saját fandom-ban... Meg egy Trainspotting-os is kezd alakulni a buksimban. (holnap lesz a tévében és én élek-halok ezért a produkcióért...) No, majd meglátjuk...
|
|
|
Post by Bellatrix on Jun 29, 2006 23:42:19 GMT 1
Hmmm... Azt hiszem, megírtam életem első slashét. Najó, nem valami nagy szám. Fel is töltöm, és remélem, nem rontok el semmit. Ha mégis valami gáz lesz vele, akkor ne haragudjatok. Kezdő vagyok... *pirul és zavarban van*
|
|
|
Post by Lare on Jun 30, 2006 8:19:23 GMT 1
Bellatrix... egyenlõre nem kommentelem, mert bevárom az összes mûvet, de elõljáróban azért annyit megjegyeznék: tetszik, ügyi vagy!!
|
|
|
Post by achris on Jun 30, 2006 10:33:37 GMT 1
Kedves Bellatrix! Én személyszerint kimondottan örülök, hogy valaki olyan is nevez a versenyre, aki eddig még nem tette! Ne aggódj, senki nem fog a torkodnak ugrani
|
|
|
Post by Bellatrix on Jun 30, 2006 18:06:23 GMT 1
Okés, akkor megnyugodtam. És a jelek szerint nem is rontottam el semmit. Ó, jeee. ^^
|
|
|
Post by bolhas on Jun 30, 2006 19:08:45 GMT 1
A femslash is slashnek minősül? *majdnem van egy ötlete*
|
|
|
Post by Lare on Jul 1, 2006 8:38:13 GMT 1
Nanááá !!!!! Femslasht írni egyébként is nehezebb, minbt sajátot, szal ide vele Bolhás!!! Szóval akkor most javítom: a sajátot egy elírt szó... heylesen a mondat: Femslasht írni egyébként is nehezebb, mint normált, szal ide vele Bolhás!!!
|
|
|
Post by Neji on Jul 1, 2006 9:52:33 GMT 1
Majdnem? cccc Uhm, nincs a kikötésben, h. fem nem lehet, szal lehet~~~~~ Lare: sajátot? oO *nyemért*
|
|
|
Post by achris on Jul 3, 2006 7:59:53 GMT 1
Van cselendzs ötletem! Komolyan! Tényleg! Bizony ám! ^____^ (hasfájós ötlet )
|
|
|
Post by bes on Jul 3, 2006 10:02:16 GMT 1
Naszóval: MIvel tegnap már szóban megígértem, most írásban is nyomatékosítom. Igyekszem erre a Kihívásra is "alkotni" valamit, és az elsõ mondatom gyakorlatilag már meg is van. (Ellentétben az elõzõvel, amit elkezdeni is egy hétig tartott.)
Nem tudom, hogy kisül-e belõle valami értelmes, vagy hogy készen leszek-e idõre, de igyekszem.
Lehet, hogy hülye vagyok, de szeretem, ha megmondják, mit írjak. Annál nagyobb a sikerélmény, ha valami szép kerekedik a dologból.
|
|
|
Post by Bellatrix on Jul 3, 2006 10:58:38 GMT 1
Bes, egyet érte veled. Én is jobban szeretem, ha adnak egy témát, amiről írjak. Sokkal kényelmesebb... ^^'
Már régóta vártam challenge-re, bármilyen témában, hogy kipróbálhassam magam.
|
|
|
Post by zoska on Jul 3, 2006 19:16:46 GMT 1
Nekem is lett ötletem. De egyrészt iszonyú nagy munka, másrészt régi a téma, és nem eégszen slash, de végülis csinálhatok belőle akár azt is. Majd meglátjuk...
|
|
|
Post by zoska on Jul 9, 2006 9:00:24 GMT 1
Apró kiegészítés: nem az eredeti ötletem valósítom meg, viszont nekiestem egy másiknak. Már félig kész. Emberek, büszke vagyok magamra. Challenge-re még nem alkottam.
|
|
|
Post by Bellatrix on Jul 14, 2006 23:23:33 GMT 1
Egyébiránt, a művek mikor kerülnek elbírálásra? Elnézést, ha valahol már említettétek, de én nem emlékszem...
|
|