|
Post by Neji on Jul 30, 2006 22:45:40 GMT 1
Mostanra beérkezett az összes előre jelzett alkotás, így hivatalosan ma zárult a fórum 4. kiírása. Remélem mindenki szavaz a kedvenc történetére. Ezt megtehetitek egy kattintással, de ha indoklással is alá akarjátok támasztani a döntéseteket, azt itt megtehetitek. A szavazást hozzávetőlegesen egy hét múlva zárjuk. Lehetőség szerint mindenki csak egyszer szavazzon^^.
|
|
|
Post by lianihikawa on Aug 3, 2006 14:28:55 GMT 1
Életem elsõ challenge szavazása. *örül*
És én is részt vettem benne. *büszke*
A szavazás szerintem nagyon nehéz, mert nagyon jó írásokkal találkoztam. Egytõl egyig tetszett, mind más volt és megfogott bennük valami, de maradt egy, ami amolyan favorit lett. Az élet... az a párbeszéd... engedélyt fogok kérni, hogy kitehessem, mint Neji Marléét. ^^
Nem titkolózom, Bellatrixre szavaztam, mert megragadott egy olyan témakört, ami foglalkoztat és nem csak, hogy végigvitte, hanem valami mély nyomot hagyott bennem. A vallás számomra utálatos dolog, hazugnak tartom sok ok miatt, persze ez most lényegtelen, de ami nem az, hogy rejtett képekkel üzent valami megfoghatatlant és elmagyarázhatatlant.
|
|
|
Post by bes on Aug 4, 2006 9:27:52 GMT 1
Még soha nem gondolkodtam ennyit egy szavazás elõtt sem. Végül A.Chrisra szavaztam, mert az õ történetét éreztem a legokosabbnak.
Kinslayerét éreztem a legolvasmányosabbnak, Kudaráét a legfelkavaróbbnak, Emilyét a legtitokzatosabbnak, Bellatrixét a legárulkodóbbnak, Lianihikawáét (õszintén remélem, hogy jól írtam, ha nem, akkor bocsánat) a legédesebbek és Larelind története után éreztem a leginkább azt, hogy kaptam egy kicsit valami sokból.
Végül a jelzõk alapján döntöttem.
|
|
|
Post by lianihikawa on Aug 4, 2006 12:12:42 GMT 1
*nevet* Ez tetszik. A nevem rendesen Liani Hikawa, de ha Liázol, az tökéletes. ^^
|
|
|
Post by Anaina on Aug 4, 2006 18:16:55 GMT 1
Nagyon nehezen döntöttem, mert tényleg nem tudtam, hogy melyik tetszett a legjobban. Kudara írásának brutalitása, Kins nagyon kellemes írása, Emily művének rejtélyessége, vagy Achris keseredéssége. Achrisé mellett döntöttem, mert az volt a legnagyobb hatással rám.
|
|
|
Post by Bellatrix on Aug 9, 2006 13:51:10 GMT 1
Nos, nekem annyit talán nem is kellett gondolkodnom. Mindegyik írás tetszett valamiért, amit meg tudtam fogalmazni, kivéve egyet: Emily művét. Nála nem tudok kiemelni semmit, egyszerűen csak megfogott, és halálosan beleszerettem.
Szóval:
Üveggyöngy. Játék? by Emily
|
|
Kudara
Junior Member
|
Post by Kudara on Aug 13, 2006 3:38:05 GMT 1
¢¢!!!BOU!!!¢¢
|
|
|
Post by zoska on Aug 13, 2006 18:23:58 GMT 1
Már régebben szavaztam, csak kommentelni felejtettem el (ékezetek hiányában csúnya lett volna a hozzászólás, márpedig a Kedvesnél csak angol nyelvű billentyűzet van).
Emy írására szavaztam, mert rövid, mégis képes egy egész történetet elmesélni. Nekem most ilyen téren ő a példakép, ha szabad ilyet mondani, mert ez az, amit mindig el akartam tanulni másoktól. Meg egyébként is az a fic maga a tökély az alig egy-kétszáz szavával.
|
|
|
Post by achris on Aug 17, 2006 21:32:51 GMT 1
Örömmel jelentem, a szavazás ezennel lezárult, az eredményhírdetés és a díjátadás pedig napokon belül elkövetkezik. Addigis puskázhattok a diagrammról
|
|