|
Post by achris on Oct 15, 2005 21:41:24 GMT 1
Én kiváncsi vagyok
|
|
|
Post by poppy02 on Oct 16, 2005 15:23:52 GMT 1
-Drágaszág! Ne hezitálj, ird meg, tedd föl, szivesen elolvassuk. -Tolkien, amikor sok-sok éven át megirta ezt a müvet, egy a miénkkel párhuzamos dimenziójú csodás világot alkotott meg, amely a saját evolúciós törvényei szerint fejlõdik. Ehhez járulunk hozzá mindannyian a morzsáinkkal. Válhat ebben bármi is uncsivá?
|
|
|
Post by MarChi on Nov 4, 2005 14:31:02 GMT 1
Kifogyhatatlanok a fiúk... Évekkel késõbb is találok róluk olyat, amit még nem láttam. Hát nem kedvesek?
|
|
|
Post by niquesse on Nov 7, 2005 20:07:56 GMT 1
Nagyon cukik...
|
|
|
Post by bes on Mar 20, 2006 17:09:20 GMT 1
Semmi különös célom nincs, csupán keltenék némi mozgolódást erre is... Ezt a cikket találtam a múlt héten, ideillik, és idefér, és akkor miért ne?! Nem a cáfolatot tartom benne fontosnak, hanem azt, hogy olyan fontosnak tartották, hogy megcáfolják... És mindez még a magyar "sajtóba" is begyûrûzött... A körítõszöveg a naplómból van, innen: bacard.livejournal.com/82447.html#cutid3 Próbáltam tartani a formázást. A cikk a Hölgyvilág magazin hatodik évfolyamának negyedik számában jelent meg, 2004 február 12-én. (Jó régi!) Nos… A filmmel és a stábbal kapcsolatos képek közül láttunk már sokkal-sokkal durvábbakat, ill. két- vagy inkább egyértelmûbbeket is. Nagyjábóli idézet egy LiveJournalUsertõl (nem tudom, honnan): „When is Viggo not kissing another man?” Azt hiszem, ez szépen kifejezi a lényeget. A cikkre visszatérve pedig csak annyit írnék, hogy a szerzõje ezért fizetést kapott. Pont. És azoknak a cikkeknek a szerzõi is fizetés kaptak, amelyekre ez a szerzõ hivatkozott. És azok a cikkek bizonyára konkrétan azt állították, amit ez a cikk éppen cáfol. Pontpontpont.
Gonosz vagyok és rosszindulatú… Most épp ezt élvezem. Idézet vége...
|
|
|
Post by achris on Mar 20, 2006 20:56:38 GMT 1
Nos, igen.
Szeretném kiemelni ezt az utolsó mondatot: van, aki ezért a cikkért pénzt kapott.
...
|
|