|
Post by nigellanoir on Jun 27, 2005 20:11:52 GMT 1
Ide jöhet minden slashes beszélgetés, kép stb. a GyU filmek színészeivel kapcsolatban.
|
|
|
Post by Illibeth on Jul 1, 2005 15:02:43 GMT 1
Sean Bean... *olvad* egy isten az a pasi.
Johnny Depp-pel akarom összerakni, a századforduló Párizsában... dekadencia minden mennyiségben... ;D
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 1, 2005 16:04:36 GMT 1
Sean Bean... *olvad* egy isten az a pasi. Johnny Depp-pel akarom összerakni, a századforduló Párizsában... dekadencia minden mennyiségben... ;D Wow! Mi az alapötlet?
|
|
|
Post by Illibeth on Jul 4, 2005 14:07:44 GMT 1
Johnny Depp szobrászmûvész, természetesen romlott, spleenes, nyomja az ópiumot abszinttal, unja a fejit, kissé õrült... és akkor meglát egy gyönyörû ffi luxuskurvát, ez Sean... és igazi szerelmet akar tõle... Mellékszerepben cameózik benne Ady is... (OFF tééényleg! vajon nagy szentségtörés lenne egy magyar szakostól, ha megslashelné Adyt?)
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 4, 2005 14:15:51 GMT 1
Johnny Depp szobrászmûvész, természetesen romlott, spleenes, nyomja az ópiumot abszinttal, unja a fejit, kissé õrült... és akkor meglát egy gyönyörû ffi luxuskurvát, ez Sean... és igazi szerelmet akar tõle... Mellékszerepben cameózik benne Ady is... (OFF tééényleg! vajon nagy szentségtörés lenne egy magyar szakostól, ha megslashelné Adyt?) Wow, ez nem hangzik rosszul... Sean mint gyönyörû luxuskurva.. *szakad a röhögéstõl* Btw, Johnnyt azután a Hasfelmetszõs film után el tudom képzelni ebben a szerepben... Az Ady slasht várjuk szeretettel, de itt legyen is vége az offnak...
|
|
|
Post by achris on Jul 24, 2005 22:02:06 GMT 1
Na, ide is bekukk. Tinu, ez rohadt jó ötlet!!! Tessék megírni Én mondjuk nem vagyok negy RPS fan, de David Wenham-t nagyon szeretem, egyszer írtam vele meg Sean Beannel egy AU RPS-t
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 25, 2005 18:11:05 GMT 1
Egy német LJ-s ismerõs egészen friss rajza:
|
|
|
Post by achris on Jul 26, 2005 11:08:44 GMT 1
Wow! Sean Bean arcvonásai nagyon el vannak találva!! Azért Viggo se rossz
|
|
|
Post by Illibeth on Aug 8, 2005 15:44:54 GMT 1
Wow! Sean Bean arcvonásai nagyon el vannak találva!! Azért Viggo se rossz Ja, hogy ez Viggo?
|
|
|
Post by bes on Aug 11, 2005 10:44:40 GMT 1
Nagyrendrakást tartok a megejgyzett linkjeim között, és megválnék ettõl: www.bloomingfanfic.net/ De kidobni nem akarom. Szóval felpakolom ide... Biztos ismeritek, vagy ha nem, akkor itt van. Tele van Mary Sue-val, de van közte egy-két érdekesebb… Bár nekem annyira nem tetszettek…
|
|
|
Post by achris on Aug 17, 2005 17:06:49 GMT 1
Nekem is eszembe jutott, h felteszem ide a No-no area linkjét, az új tagok, felteszem, nem ismerik. A legtöbb írás utoljára még LotR RPS volt, akkoriban még mindenki nagyon szerette... Senki nem akar mostanában vmi LotR RPSt írni? www.biatv.hu/~slash/indexx.htm
|
|
|
Post by Kíra on Aug 19, 2005 17:27:01 GMT 1
Gyűrűk Ura RPS...? Egyszer próbálkoztam vele, azóta hálistennek 'elveszett' a fic. (Bár az a SeanBean/Orlando/Elijah édes-hármas szép volt.)
|
|
|
Post by achris on Aug 19, 2005 18:04:22 GMT 1
Hé, én azt szerettem!!
nem rakod fel ide is?
|
|
|
Post by bes on Aug 22, 2005 9:34:13 GMT 1
Segítséget kérnék, ha már itt ez a téma...
Én egyszer elkezdtem valahol olvasni egy szép, hosszú, ígéretes AU történetet magyarul, amelyben Dominic Monaghan nem játszott a LOTR-ban, hanem számítógépszerelõ volt, és éppen õ segített volna a filmsztár Orlandónak számítógépet beüzemelni... Addig jutottam, hogy elalszanak a TV elõtt és felébrednek, azután egyszerûen nem találtam vissza az oldalra...
Nem hallott errõl valaki?
Volt benne egy kedvenc mondatom. Valahogy így szólt: "Biztos, hogy nem meleg... Telepíts már!" :-) Esetleg fordítva...
|
|
|
Post by Kíra on Aug 24, 2005 17:06:15 GMT 1
|
|