|
HP RPS
Jun 27, 2005 20:10:44 GMT 1
Post by nigellanoir on Jun 27, 2005 20:10:44 GMT 1
Ide jöhet minden slashes beszélgetés, kép stb. a Harry Potter filmek színészeivel kapcsolatban.
|
|
sue
New Member
"Vajon van ?let m?s mogyor?f?kon?"
|
HP RPS
Jul 3, 2005 19:25:28 GMT 1
Post by sue on Jul 3, 2005 19:25:28 GMT 1
Furcsa de HP RPSben még egy futó gondolatom se volt... Most probáltam felsórakoztatni a színészeket, kit kivel lehetne, de senki nem ugrik be. Illetve mégis. Csak halvány az emlékezetem. Szóval amit Gary & David levágnak a HP3 extra interjúkban, az nagyon ari De mégsem indít be slashre... Vagy csak túl rég néztem meg? Most belegondoltam kit lehetne még... bevillant Dan/Rupert ... *körbeokádja a szobát* Szegény cuncim jobbat érdemel, remélem senki nem írt ilyet
|
|
|
HP RPS
Jul 3, 2005 19:31:12 GMT 1
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 19:31:12 GMT 1
Furcsa de HP RPSben még egy futó gondolatom se volt... Most probáltam felsórakoztatni a színészeket, kit kivel lehetne, de senki nem ugrik be. Illetve mégis. Csak halvány az emlékezetem. Szóval amit Gary & David levágnak a HP3 extra interjúkban, az nagyon ari De mégsem indít be slashre... Vagy csak túl rég néztem meg? Annyira még én sem gondolkodtam el rajta, de most itt a remek alkalom. ^^ Fû... hát talán egy David Thewis/Gary Oldman slasht bevállalnék. A gyerekek viszont még túl picik nekem, nem vagyok pedo... Annyira nem volt slashes, de amikor David egy öreg nõhöz hasonlítja Garyt, akkor azért levágós, hogy miként gondol Oldmanre...
|
|
sue
New Member
|
HP RPS
Jul 3, 2005 19:36:32 GMT 1
Post by sue on Jul 3, 2005 19:36:32 GMT 1
Annyira még én sem gondolkodtam el rajta, de most itt a remek alkalom. ^^ Fû... hát talán egy David Thewis/Gary Oldman slasht bevállalnék. A gyerekek viszont még túl picik nekem, nem vagyok pedo... Annyira nem volt slashes, de amikor David egy öreg nõhöz hasonlítja Garyt, akkor azért levágós, hogy miként gondol Oldmanre... Ha bevállalnád szívese elolvasnám ISten ments, kimenekülnék a világból, ha egy olyat olvasnék Szerintem sem, csak ari, fluffyslasht csinálhatnék belõle:D:D:D
|
|
|
HP RPS
Jul 3, 2005 19:41:26 GMT 1
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 19:41:26 GMT 1
Ha bevállalnád szívese elolvasnám ISten ments, kimenekülnék a világból, ha egy olyat olvasnék Szerintem sem, csak ari, fluffyslasht csinálhatnék belõle:D:D:D Pf, már elmúlt nálam a PoA láz, szóval nem hiszem, hogy lesz még valami a dologból... Az a baj, hogy már túlléptem az egészen... Amúgy egyszer még baromi rég beszélgettünk ilyen jellegû ötikrõl Firccel... Kitaláltunk egy olyan slasht, hogy miként élne együtt David és Gary, az öreg házaspár. Hát, nálam is max. PG-13-ig jutna a dolog. Különben az a fura, hogy HP RPS-essel még nemzetközi szinten sem nagyon találkoztam!! Az egyetlen írást, amit ismerek BlackX követte el.
|
|
sue
New Member
|
HP RPS
Jul 3, 2005 19:57:43 GMT 1
Post by sue on Jul 3, 2005 19:57:43 GMT 1
Pf, már elmúlt nálam a PoA láz, szóval nem hiszem, hogy lesz még valami a dologból... Az a baj, hogy már túlléptem az egészen... Amúgy egyszer még baromi rég beszélgettünk ilyen jellegû ötikrõl Firccel... Kitaláltunk egy olyan slasht, hogy miként élne együtt David és Gary, az öreg házaspár. Hát, nálam is max. PG-13-ig jutna a dolog. Különben az a fura, hogy HP RPS-essel még nemzetközi szinten sem nagyon találkoztam!! Az egyetlen írást, amit ismerek BlackX követte el. Na egy olyan sztorit is csak Ti találhattok ki ;D ;D ;D ;D ;D Annyira nem izgi, nincsenek annyira összemelegedve, mint a LOTRsok.
|
|
|
HP RPS
Jul 3, 2005 20:06:49 GMT 1
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 20:06:49 GMT 1
Na egy olyan sztorit is csak Ti találhattok ki ;D ;D ;D ;D ;D Annyira nem izgi, nincsenek annyira összemelegedve, mint a LOTRsok. Igaz... Sajnos... Plussz mindenki vagy túl öreg, vagy túl fiatal a dologhoz... Ennek ellenére kiváncsi lennék, mit hoznának össze az emberek e téren.
|
|
sue
New Member
|
HP RPS
Jul 3, 2005 20:13:20 GMT 1
Post by sue on Jul 3, 2005 20:13:20 GMT 1
Igaz... Sajnos... Plussz mindenki vagy túl öreg, vagy túl fiatal a dologhoz... Ennek ellenére kiváncsi lennék, mit hoznának össze az emberek e téren. Biztos érdekes lenne, el is olvasom az oldaladon ami van & ha nagyon beteg hangulatba leszek keresek a neten
|
|
|
HP RPS
Jul 3, 2005 20:16:51 GMT 1
Post by nigellanoir on Jul 3, 2005 20:16:51 GMT 1
Biztos érdekes lenne, el is olvasom az oldaladon ami van & ha nagyon beteg hangulatba leszek keresek a neten Ok, ha találsz, tedd be ide õket, mert én is beléjükkukkantaték... Btw, az ifjú gárda viszont lassan megérik a slashre...
|
|
|
HP RPS
Jul 4, 2005 12:55:34 GMT 1
Post by Kíra on Jul 4, 2005 12:55:34 GMT 1
Jason Isaacs-os RPSt már olvastam, amikor valami ismeröse meglátogatta a HP2 forgatásán Kellemes volt. Mondjuk rajta kívül még Gary Oldman-t tudnám elképzelni, de aztán annyi az egész. A gyerköcök nem izgatják a fantáziámat ^^""
|
|
sue
New Member
|
HP RPS
Jul 4, 2005 12:58:46 GMT 1
Post by sue on Jul 4, 2005 12:58:46 GMT 1
Btw, az ifjú gárda viszont lassan megérik a slashre... Ne rémiszgess! Mondjuk Ron/Draco után lehet el tudnék képzelni egy Rupert/Tom-ot... De áááá nem Viszont a negyedik filmben van egy cuki jelent, amiben látni, hogy míg Ron meg van sértõdve Harryre, Seamusszal lóg... Rupert/Devon nem is rossz Ááá de nem akarom a cuncust senkinek sem odaadni:D
|
|
|
HP RPS
Jul 4, 2005 13:04:29 GMT 1
Post by nigellanoir on Jul 4, 2005 13:04:29 GMT 1
Ne rémiszgess! Mondjuk Ron/Draco után lehet el tudnék képzelni egy Rupert/Tom-ot... De áááá nem Viszont a negyedik filmben van egy cuki jelent, amiben látni, hogy míg Ron meg van sértõdve Harryre, Seamusszal lóg... Rupert/Devon nem is rossz Ááá de nem akarom a cuncust senkinek sem odaadni:D Mit szólnál egy Phelps ikrek/Ruperthez?
|
|
|
HP RPS
Jul 4, 2005 14:44:06 GMT 1
Post by Illibeth on Jul 4, 2005 14:44:06 GMT 1
Jason/Alan?
Tomotakijátssza/Branagh?
|
|
sue
New Member
|
HP RPS
Jul 4, 2005 17:42:06 GMT 1
Post by sue on Jul 4, 2005 17:42:06 GMT 1
Mit szólnál egy Phelps ikrek/Ruperthez? Phelps ikreket bírom, de Rupert csak bezavarna közdtük Azt a képet nagyon bírom, mikor ilyen kézzel írt táblákat fognak, "We don't like incest" vagy ilyesmi Nincs meg véletlen a gépeden?
|
|
|
HP RPS
Jul 4, 2005 18:55:02 GMT 1
Post by nigellanoir on Jul 4, 2005 18:55:02 GMT 1
Jah, a Jason/Alan nem is rossz öti... elképzelhetõnek tartom... Miért zavarna be? Természetesen megvan... Ez egy fontos slashtörténeti darab.
|
|