|
Post by brigichan on Jan 6, 2006 19:08:39 GMT 1
Tyû, mi történt itten.
Moderátorok: nem lehet az ellen tenni, hogy egy regisztráció törlésével a hozzászólások ne törlõdjenek? Valami beállítás nincs erre? Kár érte, tényleg.
|
|
|
Post by ruka on Jan 6, 2006 19:34:09 GMT 1
aaw... én tényleg ehhez nem akartam hozzávésni véleményt, de tényleg nem....... Zos Kicsim olyan szép és hosszú kritikát írt (hogy le a kalappal elõtte), és erre meg... hiába? Ezt nem értem, persze kezdõ vagy és ilyenkor még az ember nehezen viseli a kritikát (azt hiszem ezt szokták mondani), de hidd el: itt mindenki segíteni akar. És mindenki más, ezért mindenki más stílusban, más oldalról, de segíteni akar. (persze vannak hibák /helyesírás, szóköz etc/, ami mindenkinek feltûnik). Komolyan, itt mindenki csak neked akart jót........ és nem fér a fejembe, hogy hogyan adhatod fel...... (mondjuk gondolom az üres képernyõnek fecsegek itten... sebaaaj, akkor is leírtam, mert le akartam írni) Jó tanács: javulni nem akkor fogsz, ha az írásodra ilyen megjegyzések érkeznek: "jaj de édeees, mééég, akarom, oh yeaaah", hanem ha "ez jó vagy rossz, MERT" hidd el nekem... a jó kritika felbecsühetetlen kincs. Azért remélem ettõl nem fogod abbahagyni véglegesen az írást, mert akkor nagyot kellene csalódnom. De hidd el... a következõ munkád ennél sokkal jobb lesz (legalábbis tuti, hogy ezután fogsz figyelni a helyesírási bakikra.... remélem ^^ *ruka eloldalaz vmerre*
|
|
|
Post by Lare on Jan 6, 2006 19:59:06 GMT 1
Igazán sajnálom kedves író, hogy megsértõdtél... Sajnos volt, van, lesz ilyesmire példa ;((( Akik segíteni akarnak, azok minden bizonnyal nem szörnyek, csak egyszerûen segíteni akarnak... ez van. Ezt kell szeretni. Írhatnék ódákat én is, hogy én mit kaptam, de nem teszem. Ellenben elmondom, hogy amikor ez volt, én leültem a klaviatúrám elé és elolvastam és javítottam és még javítottam és megint és megint. Akadtak akik ezek után is bubucoltak, dehát na olyannak is kell lennie akinek nem tetszik az írásunk... ne? Szóval aki nem bírja a kritikát az az elsõ után írja ki, hogy kösz de nem kérek többet, vagy az elején, hogy ne kritizáljatok... pont Zoska! Nagyon jól írtál mindent! Gratulálok!
|
|
|
Post by Neji on Jan 6, 2006 22:58:54 GMT 1
Ha törlöd a reget, nem törlõdnek automatikusan a postok. A tisztelt volt felhasználó mielõtt távozott volna körünkbõl, törölte a postjait, és csak utána a regjét.
|
|
|
Post by brigichan on Jan 7, 2006 9:07:47 GMT 1
Ha törlöd a reget, nem törlõdnek automatikusan a postok. A tisztelt volt felhasználó mielõtt távozott volna körünkbõl, törölte a postjait, és csak utána a regjét. Értem. Ez így viszont nem valami pozitív húzás...
|
|
Omen Drals
Junior Member
Az örök newbie ☆⌒(>。≪)
|
Post by Omen Drals on Jan 7, 2006 16:14:07 GMT 1
Szió mindenki!
E-mailen megbeszéltük A.Chris-el hogy..szóval ezt az egészet. A lényeg annyi hogy totálisan félreértettük egymást, és tényleg nem akartam félreértést okozni. A reg törlés meg nem direkt volt de az IJB mármint én nekem. A commenteket viszont én töröltem, nem gondoltam hogy ez zavar titeket bocsánatot kérek érte.
|
|
|
Post by kinslayer on Jan 7, 2006 16:21:24 GMT 1
Szió mindenki! E-mailen megbeszéltük A.Chris-el hogy..szóval ezt az egészet. A lényeg annyi hogy totálisan félreértettük egymást, és tényleg nem akartam félreértést okozni. A reg törlés meg nem direkt volt de az IJB mármint én nekem. A commenteket viszont én töröltem, nem gondoltam hogy ez zavar titeket bocsánatot kérek érte. Szia! Hát hallod, jól felkavartad a bandát... Azért spec én örülök, hogy visszajöttél, és feltétlenül olvass vissza, mert nagyon fontos dolgokat írtak a kolleginák neked! Fõleg Zoska kritikáját!
|
|
|
Post by Neji on Jan 7, 2006 16:22:47 GMT 1
Nos...örülök, ha tisztázódtak a dolgok, és hogy visszajöttél.^^ *a kommentek meg...:ez egy fórum. Itt a kommentjeid alapján ítél meg mindenki. Az vagy, amit mondasz, ahogyan és ahol reagálsz. Ha pedig nem vállalod a véleményed...nos...az is fest rólad egyfajta képet. De hagyjuk. Üdv akkor újra körünkben! * /off end
|
|
Omen Drals
Junior Member
Az örök newbie ☆⌒(>。≪)
|
Post by Omen Drals on Jan 7, 2006 16:36:23 GMT 1
(Írtam e-mail Zoskának és nagyon nagyon megköszöntem neki ahogy tõlem tellett és elkezdtem átalakítani amit írtam az õ kritikája alapján. A Fórum etikettet (azaz netikettet) meg nem ismerem, bocsánat mégegyszer.)
|
|
|
Post by zoska on Jan 7, 2006 17:27:06 GMT 1
Hidd el, a továbbiakban is nagyon szívesen segítek, ha szeretnéd, meg ha idõm engedi, pláne, ha látszata is lesz.
|
|