|
Chat 2
Nov 12, 2005 13:54:55 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 12, 2005 13:54:55 GMT 1
Vannak fényképeeeek róluk. Majd beteszek párat a bishie-rõl. Most megyek a buliba, és jönnek, és... És nagyon jó lesz Legalábbis remélem. Részeg magyar leánykákat még MÉG nem láttak. De most fognak. Ugyanis magyar népzenei buli lesz, és páran már megjegyezték, hogy ki fogják használni az alkohol azon jótékony hatását, miszerint bármire tudsz tõle bulizni. Szóval... Kölcsönösen jókat röhögünk a másikon. Én emg folyékonyan fogok egyszerre legalább 4 nyelven beszélni, ha jól sejtem. Ez jó... A képeket én is szívesen megnézném majd...
|
|
|
Chat 2
Nov 12, 2005 14:57:40 GMT 1
Post by marle on Nov 12, 2005 14:57:40 GMT 1
Zos: képkért én is sorba állok XDD
Tiril: én se értem a döntésedet.... : ((( A ficeid minden esetre hiányozni fognak : (((
|
|
|
Chat 2
Nov 12, 2005 16:53:26 GMT 1
Post by Emily on Nov 12, 2005 16:53:26 GMT 1
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHH!!!!!!!!! Öhm... véleményem az életemről és a világról úgy általában. Mára ennyi telt tőlem. *elvonul egy sötét, csendes kis zugba és veri a fejét a falba...hátha használ *
|
|
|
Chat 2
Nov 12, 2005 16:54:13 GMT 1
Post by Emily on Nov 12, 2005 16:54:13 GMT 1
Tiril, én megértelek, én is gondolkoztam már ezen nem egyszer. Mostanában bármit írok, semmi sem sül el úgy, ahogy akarom.
|
|
|
Chat 2
Nov 12, 2005 21:41:30 GMT 1
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Nov 12, 2005 21:41:30 GMT 1
Hello Szeretném a véleményeteket kérni errõl a képrõl amit a "Semir és Gabrielle" címû regénymehez csináltam. Szerintetek jó?
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 1:20:02 GMT 1
Post by Kíra on Nov 13, 2005 1:20:02 GMT 1
Alida: Ha legalább egymásra néznének, vagy a háttér-színek passzolnának jobb lenne. Illetve nemt'om, h mi akar ez lenni ilyen felbontással... Könyvborító? Mer' rendes háttérnek nem elég széles.
Egyébként élek, hadd jegyezzem meg. Pénteken felfedeztem önmagamat, láttam a Grimmet, nem aludtam csak 3 órát reggel nyolctól, és amúgy jól éreztem magamat. Ma meg whiskey-ztem rengeteget kuzinéknál, meg utána animés Meetre mentem, és megmutiztam a rajzaim, de nem volt rendes lelkesedés, és kitaláltam minden hülyeséget, és rájöttem, h az önmegvalósításról alkotott elképzeléseimet megvalósítani nehéz lesz, mert le kell rombolnom hozzá az utóbbi 2-3 évet.
Amúgy jól vagyok, és nem alkotok.
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 7:42:14 GMT 1
Post by marle on Nov 13, 2005 7:42:14 GMT 1
Alida: Kírához hasonló véleményen vagyok... Ha a fic kettejükrõl azól, az a legkevesebb, hogy ha nem is egymásra, legalább egymás felé néznek...
[glow=red,2,300]Boldog szülinapot Zsu![/glow]
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 8:05:38 GMT 1
Post by brigichan on Nov 13, 2005 8:05:38 GMT 1
De rég jártam erre... Remélem, mindenki jól van. Tiril: azért, ha késõbb már jobbnak érzed az írásaidat, remélhetõleg közzé is teszed õket (utólag). Alida: Kíra jól mondja, egymás felé kellene, hogy nézzenek. Így semmi 'kémia' nem látszik, olyan, mintha elfordulnának egymástól... Tükrözd Gabrielle-t. Megnéztem az Egy szoknya, egy nadrágot... Súlyosan jó film, ajánlom.
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 9:51:36 GMT 1
Post by marle on Nov 13, 2005 9:51:36 GMT 1
Hm... Tényleg jó? Terveztem már, hogy megnézem, csak nem szeretném feleslegesen pazarolni a meglévõ kevéske pénzemet ^^"""
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 9:53:22 GMT 1
Post by achris on Nov 13, 2005 9:53:22 GMT 1
Zos: xD Remélem, majd mesélsz. Tiril: . Sajnálom, de én nem fogok ebbe beleszólni, mert igazából ez olyan dolog, amibe nem lehet/illik. Kíra: ez nem igaz, csak "Kristóf" elvonta a figyelmünket. Nekem pl. Kronos is, Sherlock (vagy hogy a tökbe írják) is nagyon nagyon tetszett. A stílusomon meg már rég felül kellett volna emelkedned, tudod: ez csak játék. (meg le voltam pukkanva rendesen du-ra) Emily: Brigi: üdv ismét? Mi újság veled? Zsu: bár gondolom, nem olvasod, azért boldog szülinapot! (Majd igyekszem megkeresni az e-mailjét és megkérdem már mi újság vele...) Alida: nem olyan rossz kép azért, de én is fel tudnám néhány hibáját sorakoztatni: 1) Gabrielle haja. Összevágtad? Mert akkor kicsit félresikerült. Ha ilyen volt az eredeti képen is, akkor a felbontás cseszi el, mindenesetre fura és kicsit elcsúfítja az arcát ezzel az... elhelyezkedéssel. (értsd: belelóg az arcába, másik oldalt meg még van egy kilónyi... fura) 2) háttér. és a képek színei sem passzolnak sem egymáshoz, sem a háttérhez. 3) Német nyelv!! AutobaHN - egyfelõl, másfelõl pedig megnéztem (mert gyanús volt nekem, de én sem tudtam feljbõl): a Team névelõje DAS. Én is élek, megvagyok, voltam a 13. japán nyelvû szónokversenyen, mindjárt írok róla élménybeszámolót, és majd bemásolom ide, ha érdekel valakit. ^^ Kár hogy nem voltatok ott, jó volt nagyon.
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 10:10:52 GMT 1
Post by Alida-Erdogan Atalay Fan on Nov 13, 2005 10:10:52 GMT 1
Köszönöm hogy figyelmeztetetek ::)megpróbálom megcsinálni. Ha kész felteszem.
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 12:10:38 GMT 1
Post by zoska on Nov 13, 2005 12:10:38 GMT 1
Hát a buliról akkor egy kis beszámoló: a PENTA-izé aranyos volt, eljátszadoztunk mindenfélével. Origami, "hogyan együnk tisztességesen pálcikával", stb. Aztán 8-tól kezdõdött egy népzenei valami, ahová el lettek rángatva a japánkák. Mi, magyarok meg úgy álltunk a dolgokhoz, hogy némi alkohol társaságában néztük, ahogy a kis ferdeszemûek táncolnak. Aranyosak voltak és nagyon élvezték. Aztán leültünk egy asztalhoz (2 japán srác, 4 japán lány, 1 kísérõtanár, aki félelmetesen nagy arc, nagyon bírom, aztán 3-4 magyar srác, meg vagy 10 lány, aki mind az egy darab bishounen után csorgatta a nyálát), és közös iszogatás lett az este vége. El tudjátok képzelni, hogy a japánkák hogy beáltak a pár pohár jó erõs vörösbortól? Az egyik srácot (nem a bishie-t, hanem a másikat) kézenfogva kísérgettem, amikor mentünk éjszakai városnézésre, olyan részeg volt (wihihi, még beugrott neki a tánc, és egyszer csak megpörgetett, meg hasonlók). De teljesen elõhozta belõlem az anyai ösztönöket. Olyan kis ölelnivaló. "Civilben" nyelvzseni, angol szakos, ha jól tudom, Shakespeare-t kutatja, részegen meg egy nagy gyerek Szóval mire a szállodájukhoz értünk, tökrészegek voltak, és úgy tûnt, hogy mi adtuk nekik életük nagy élményét. Azért japánkáktól puszi-puszival elköszönni... Heh, jó este volt! Egyébként ma lesz a búcsúestéjük, holnap mennek haza, úgyhogy ha minden jól megy, Ito ma is kocsmázni viszi õket, és minket is hívtak, szóval lesz még mirõl mesélni. Képeket meg majd kérek tucatszámra, mindenki csinált, és vannak kimondottan aranyosak. Majd töltök fel ide is párat. Tiril: sajnálom, hogy így döntöttél. Szerintem mindenkinek voltak/vannak ilyen periódusai, de hidd el, hogy azzal csak másokat fosztassz meg az élvezettõl, ha nem publikálsz. Szeretjük, ahogy és amit írsz. Remélem, erre majd te is rájössz.
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 12:25:51 GMT 1
Post by Tiril lazy on Nov 13, 2005 12:25:51 GMT 1
Ito-san???Így hívják a tanárt????Wazze...lehet, hogy ugyanaz az Ito-san, aki az én tanárom is volt????Olyan édeseklehettek a kis japcsik...imádom őket ^^ Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, majd még elválik, hogy mi lesz ^^ egyelőre most ez a véleményem...
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 12:28:17 GMT 1
Post by Emily on Nov 13, 2005 12:28:17 GMT 1
Zos: Nekem miért nem jutnak aranyos részeg japánkák? ;_; Mindig csak a románok meg németek akikkel tele van a város. ;_; Na, viccet félretéve örülök hogy jól érezted magad, képeket kérek! Tiril: mint már mondtam, én pontosan tudom, mit érzel, de ez szerintem természetes. Nincs olyan normális ember, aki ne bizonytalanodna el néha a saját munkáját illetően. Szóval gondold még ezt át, soha nem szabad elzárni magad a lehetőségektől.
|
|
|
Chat 2
Nov 13, 2005 12:56:02 GMT 1
Post by zoska on Nov 13, 2005 12:56:02 GMT 1
Tiril: ha a te Ito-d is sörhasú, kissé alkoholista, nagydumás pasi, aki némi pia hatására durván káromkodik, akkor ugyanarról lehet szó
|
|