|
Chat
Jun 27, 2005 12:15:06 GMT 1
Post by brigichan on Jun 27, 2005 12:15:06 GMT 1
Pedig van jónéhány írás/rajz e téren. Btw, azt hiszem, olvastam pár mûvedet és tetszettek. ;D A Harry/Dracot én se szeretem, de el kell ismerni, hogy rengeteg tökjó fanartot rajzoltak róluk + ha kviddicsslashrõl van szó, akkor bármilyen párosra vevõ vagyok. ;D ;D ;D Viszont egy ideig nagy Remus/Sirius shipper voltam, fõleg a bestiality része érdekelt a dolognak, írtam is a témában. ;D Hát, ahogy gondolod... ;D A Harry/Ron azért aranyos szerintem, én már eljátszottam a gondolattal, hogy írok róluk. De annyira talán mégsem vagyok értük oda. Érdekes ezt egy slashertõl hallani, de el tudom fogadni az álláspontod... ;D Ennek ellenére én nagyon rajongója vagyok az NC-17-es fanartoknak és írásoknak... a magas korhatár nem feltétlenül az igénytelenséggel egyenlõ. Nekem az Eternal annyira nem tetszett, kicsit túlságosan mûvészkedõ és néha vontatott volt az én ízlésemnek, de elismerem, hogy voltak benne érdekes gondolatok + a színészeket is csak dicsérni tudom. A Sin City ellenben úristen, egész végig megbabonázva meredtem a vászonra... nekem iszonyatosan bejött az a film. ;D ;D ;D Mindenkinek csak ajánlani tudom. ;D ;D Robert Rodriguez zseniális rendezõ + Quentin Tarantino is besegített a filmbe. Világosíts fel egy tapasztalatlant: mi az, hogy " bestiality "? Mert erre nem tudok rájönni. A magas korhatáros képekrõl: hm... nézd, szerintem az, hogy valaki slasher, még feltételezi, hogy oda is van az ilyen obszcén képekért. Mert én pl. még nem találtam olyan full nude fanartot, ami igényesnek tûnt volna számomra - és ezt nem a prûsdég mondatja velem. Az aktok valahogy nem jönnek be, mert - mondom -, nincs bennük fantázia. Tudom, milyen elvont az Eternal, ezért is voltam rá kíváncsi. De biztos emiatt nem is adták országszerte. Pestre meg nem fogok felmenni egy film miatt... A Sin Cityrõl meg... tudom, nem illik olyan dolgot fikázni, amit nem látott az ember, de nem vagyok kíváncsi a filmre. Egyrészt Tarantino úgy sux, ahogy van; másrészt meg eddig nem volt jó tapasztalatom a képregény-megfilmesítésekkel... Egyedül a Pókember volt jó, de az is túl lett hype-olva...
|
|
|
Chat
Jun 27, 2005 13:53:39 GMT 1
Post by Neji on Jun 27, 2005 13:53:39 GMT 1
Bestiality(Nigesz majd szépen kifejti neked^^) én úgy fogalmaznék, hogy valami olyasmi amit 100, hogy nem fogsz elolvasni^^
A Pókember? o.O Uh...háááááát...nekem az nagyon nem tecc...az egyetlen jó az egész filmben az volt, hogy egy iszonyathelyes pasi ült mellettem^^.
|
|
|
Chat
Jun 27, 2005 18:55:29 GMT 1
Post by nigellanoir on Jun 27, 2005 18:55:29 GMT 1
Világosíts fel egy tapasztalatlant: mi az, hogy " bestiality "? Mert erre nem tudok rájönni. A magas korhatáros képekrõl: hm... nézd, szerintem az, hogy valaki slasher, még feltételezi, hogy oda is van az ilyen obszcén képekért. Mert én pl. még nem találtam olyan full nude fanartot, ami igényesnek tûnt volna számomra - és ezt nem a prûsdég mondatja velem. Az aktok valahogy nem jönnek be, mert - mondom -, nincs bennük fantázia. Tudom, milyen elvont az Eternal, ezért is voltam rá kíváncsi. De biztos emiatt nem is adták országszerte. Pestre meg nem fogok felmenni egy film miatt... A Sin Cityrõl meg... tudom, nem illik olyan dolgot fikázni, amit nem látott az ember, de nem vagyok kíváncsi a filmre. Egyrészt Tarantino úgy sux, ahogy van; másrészt meg eddig nem volt jó tapasztalatom a képregény-megfilmesítésekkel... Egyedül a Pókember volt jó, de az is túl lett hype-olva... Erre a kérdésre és Nejiére is válaszolok a "Kérdések a slashrõl" témában. Nekem semmi bajom a pucér képekkel... mivel számomra nem ettõl függ egy kép igényessége. Vedd ki az Eternalt dvd-n, én is úgy láttam. Elég is volt egyszer. Egy érdekes, de igen elvont ötletre épült... engem nem ragadott meg, viszont el tudom képzelni, hogy aki szereti az ilyesmit, annak tetszeni fog. A Sin City a valaha volt legszuperebb képregényfilm, amit láttam... tudni kell, hogy engem képregényfilm még soha nem ragadott meg, de ez valami fantasztikusra sikerült... Már maga a látványvilág is hihetetlenül jól néz ki, és ehhez jön, hogy Rodriguez egy zseni. ;D Ööö.. hát szerintem a Pókember elég uncsi volt, közepesre sikerült... akárcsak az X-men.. bár az X-nek valamivel jobb volt a sztorija. És Tarantino nem sux... A Kutyaszorítóban óta rajongok a filmjeiért! ;D A Kill Billt is nagyon imádom... az az ember baromi cool. ;D ;D ;D
|
|
|
Chat
Jun 27, 2005 20:44:24 GMT 1
Post by Neji on Jun 27, 2005 20:44:24 GMT 1
Na akkor: Nigesz egy zseni és azt mondta, idézem: mindenféle gügye címet tud adni bárkinek, aki kéri. Tehát tessék tolongani érte^^
|
|
|
Chat
Jun 27, 2005 21:34:38 GMT 1
Post by brigichan on Jun 27, 2005 21:34:38 GMT 1
Erre a kérdésre és Nejiére is válaszolok a "Kérdések a slashrõl" témában. Nekem semmi bajom a pucér képekkel... mivel számomra nem ettõl függ egy kép igényessége. Vedd ki az Eternalt dvd-n, én is úgy láttam. Elég is volt egyszer. Egy érdekes, de igen elvont ötletre épült... engem nem ragadott meg, viszont el tudom képzelni, hogy aki szereti az ilyesmit, annak tetszeni fog. A Sin City a valaha volt legszuperebb képregényfilm, amit láttam... tudni kell, hogy engem képregényfilm még soha nem ragadott meg, de ez valami fantasztikusra sikerült... Már maga a látványvilág is hihetetlenül jól néz ki, és ehhez jön, hogy Rodriguez egy zseni. ;D Ööö.. hát szerintem a Pókember elég uncsi volt, közepesre sikerült... akárcsak az X-men.. bár az X-nek valamivel jobb volt a sztorija. És Tarantino nem sux... A Kutyaszorítóban óta rajongok a filmjeiért! ;D A Kill Billt is nagyon imádom... az az ember baromi cool. ;D ;D ;D Láttam werkfilmeket a Sin Cityrõl, sõt, a képregénynapon a képregénnyel is megismerkedtünk, de annyira nem fogott meg... Tarantinon nem akarok veled összeveszni, de szerintem eddig minden filmje nagyon pocsék volt... Újszerû, de emészthetetlen...
|
|
|
Chat
Jun 27, 2005 21:59:49 GMT 1
Post by nigellanoir on Jun 27, 2005 21:59:49 GMT 1
Láttam werkfilmeket a Sin Cityrõl, sõt, a képregénynapon a képregénnyel is megismerkedtünk, de annyira nem fogott meg... Tarantinon nem akarok veled összeveszni, de szerintem eddig minden filmje nagyon pocsék volt... Újszerû, de emészthetetlen... Pedig nagyon jó... én tényleg csak ajánlani tudom neked. Hát, ha az ember nem szereti az erõszakos dolgokat, akkor gondolom, hogy az... Én nagyon bírom mindenesetre.
|
|
|
Chat
Jun 27, 2005 22:23:21 GMT 1
Post by bolhas on Jun 27, 2005 22:23:21 GMT 1
Na most, jobb helyet nem találtam, de azért ez nem akadályoz meg abban, hogy leírjam. Einon Drakonas oldalán, mármint a gportal.hu kezdetűn, van egy vendégkönyv, abban pedig egy ideje található két ... hm, mocskolódó bejegyzés. talán több is, azokkal még nem sikerült összefutnom. Na most, én ehhez a két üzenethez írtam egy rövid kis hozzászólást (Neji szerint: "basszus! ez kész regény!" ^^""). Szóval, nem lett rövid, de én szeretném, ha mindenki, aki egyetért a slasherekkel ill. közénk tartozik, vagy csak nem rajong az idiótákért, olvassa el, mert büszke vagyok rá, hogy képes voltam ilyen intellektuálisan élvezkedni két ökör beszólás lefikázásán... Na, a lényeg, hogy hülye vagyok, és irodalmi alkotást rittyentettem belőle ^^"""
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 7:26:16 GMT 1
Post by brigichan on Jun 28, 2005 7:26:16 GMT 1
Hát, ha az ember nem szereti az erõszakos dolgokat, akkor gondolom, hogy az... Én nagyon bírom mindenesetre. Nem, nem az erõszakos dolgokkal van a bajom, megnézem én azt. Ezeknél vagy már szánalmasan nevetségesek az akciójelenetek, vagy tele vannak felesleges trágársággal - és ez szememben már nem mûvészet.
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 9:56:13 GMT 1
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 9:56:13 GMT 1
Na most, jobb helyet nem találtam, de azért ez nem akadályoz meg abban, hogy leírjam. Einon Drakonas oldalán, mármint a gportal.hu kezdetűn, van egy vendégkönyv, abban pedig egy ideje található két ... hm, mocskolódó bejegyzés. talán több is, azokkal még nem sikerült összefutnom. Na most, én ehhez a két üzenethez írtam egy rövid kis hozzászólást (Neji szerint: "basszus! ez kész regény!" ^^""). Szóval, nem lett rövid, de én szeretném, ha mindenki, aki egyetért a slasherekkel ill. közénk tartozik, vagy csak nem rajong az idiótákért, olvassa el, mert büszke vagyok rá, hogy képes voltam ilyen intellektuálisan élvezkedni két ökör beszólás lefikázásán... Na, a lényeg, hogy hülye vagyok, és irodalmi alkotást rittyentettem belőle ^^""" Ááá, tegnap beleolvasgattam... Valami eszméletlen, hogy mi folyik ott!!! Kész szappanopera, basszus. Bár azt mondom, valahol elismerés Einonnak, ha ennyien foglalkoznak azzal, amit csinál. Hát, az tény, hogy én sem tartom õket kifejezettem mûvészetnek, inkább a mûvészet és a popularitás határán mozog, amit Q.T. csinál. És én bírom az ilyesmit. BTW:
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 13:57:25 GMT 1
Post by Neji on Jun 28, 2005 13:57:25 GMT 1
Na igen, de a helyzet kezeléséért is jár neki egy elismerés. Nagyon jól viseli a hülye mocskolódásokat, le a kalppal elötte!
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 18:04:10 GMT 1
Post by bolhas on Jun 28, 2005 18:04:10 GMT 1
Hát, jó, tudom, kissé nevetséges volt, amit oda rittyentettem... De őszintén szólva, teljesen boldog voltam, hogy megírhattam ;D
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 18:52:02 GMT 1
Post by Kíra on Jun 28, 2005 18:52:02 GMT 1
Nah, végre behoztam a lemaradásomat Nigella: FengShuival kapcsolatban már történt 1 kis elörelépés: kölcsönkértem barátnömtöl a könyvét. (Ami az amit te is emlegettél nekem).
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 18:56:30 GMT 1
Post by nigellanoir on Jun 28, 2005 18:56:30 GMT 1
Hát, jó, tudom, kissé nevetséges volt, amit oda rittyentettem... De őszintén szólva, teljesen boldog voltam, hogy megírhattam ;D Ugyan.. az embernek néha jól esik helyretenni az idiótákat. ;D ;D ;D Remek, ha van bármi kérdésed, csak szólj... Amúgy lehet, hogy itt is érdemes lenne neki nyitni egy témát, mert szerintem Sue is jönni fog a fórumra és õt is érdekli.
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 18:59:00 GMT 1
Post by tiril on Jun 28, 2005 18:59:00 GMT 1
Hy mindenkinek......tök jó, végre visszatértem a "közéletbe" és lám milyen kis remek fórumba botlok Bolhás üzenetéhez szólva, teljes mértékkel egyetértek avval, amit ott összerittyentett.....és ha ő nem tette volna meg, hát én írtam volna valami effélét.....az azelőtti dolgokhoz szólva meg én nagyon szeretem az sw-t és most teljesen ezen szenvedélyemnek hódolok, főleg Ewan meg Liem előtt.....az makulátlan elmét én nagyon szeretem, nekem bejött, bár néhol tényleg kissé uncsi, a kill bill-t pedig nagyon szeretem.....remélem nem gáz, hogy ennyit pofázok a saját érdeklődési körömről
|
|
|
Chat
Jun 28, 2005 19:05:36 GMT 1
Post by Kíra on Jun 28, 2005 19:05:36 GMT 1
Kaphatnék egy közvetlen linket ehhez a pár bejegyzéshez? Mert még az oldal címét se tudom ^^"
|
|