|
Post by achris on Mar 17, 2006 17:27:02 GMT 1
A stílusod még mindig tetszik, de már meg ne sértõdj, ha megkérdezem; mi ez? Gyönyörûen megfogalmazott ballada az emberiség mocskáról? De akkor minek a cím? Miért nem... valami egész más?
Egyébként nem szeretem, hogy mindenki a másikra mutogat, mikor õ is ugyanúgy mûkaját eszik, papírzsepibe fújja az orrát, és internetezik. Magánügy, de sokban zavarja az azonosulást a mûvel. Amúgy szép, képszerû.
|
|
kamu
Junior Member
|
Post by kamu on Mar 18, 2006 5:17:36 GMT 1
Nem sértõdöm meg Igazából a cím volt meg elõbb. Nem tudom mit akartam írni, csak azt hogy hosszabbat, de végül ez lett belõle. Valóban olyan, mintha vizet prédikálnék, nade ember lennék én is, nem? Azonosulni az egyszem szereplõvel kell, õ még tiszta. Egyébként... mivel nem tudom, mi ez, legyen "valami egész más". (rövidsége és hangulata engem a drámára, mint mûnemre emlékeztet) Megjegyzem, nem ezt szántam életem nagy mûvének (az még nincs kész). Köszi, hogy írtál!
|
|
|
Post by achris on Mar 18, 2006 11:11:23 GMT 1
Szívesen, és örülök, hogy nem haragszol. ^_^ A többibe meg nem mennék bele, mert vitázhatnánk itt filozófiai kérdéseken, de nem lenne semmi értelme, így annyit, hogy tudomásul vettem az indoklást
|
|