|
Post by achris on Nov 26, 2005 12:18:25 GMT 1
Öhm... Innen: "Csend ül a hajnal romjain." De nem számít.
Jajj, ne haragudj. Én tényleg viccnek szántam... Majd legközelebb rakok bele szmájlit... Csak azt gondoltam, hogy ebbõl: "Viccet félretéve: szép. " Érthetõ lesz. És persze, hogy nem haiku! Ez egy marhaság, hogy lenne haiku? O.o
Szóval: bocs, bocs és bocs. Csak semmi értelmeset nem tudtam írni, és gondoltam elviccelem a dolgokat... Látom, nagyon nem jött be... Tudod, mit? Legyen inkább 1000 bocs... Nem hittem volna, hogy ez lesz belõle...
/mee nagyon bûnbánó...
|
|
|
Post by bolhas on Nov 26, 2005 12:53:46 GMT 1
Öhm... Innen: "Csend ül a hajnal romjain." De nem számít. Jajj, ne haragudj. Én tényleg viccnek szántam... Majd legközelebb rakok bele szmájlit... Csak azt gondoltam, hogy ebbõl: "Viccet félretéve: szép. " Érthetõ lesz. És persze, hogy nem haiku! Ez egy marhaság, hogy lenne haiku? O.o Szóval: bocs, bocs és bocs. Csak semmi értelmeset nem tudtam írni, és gondoltam elviccelem a dolgokat... Látom, nagyon nem jött be... Tudod, mit? Legyen inkább 1000 bocs... Nem hittem volna, hogy ez lesz belõle... /mee nagyon bûnbánó... Ne izélj már ezekkel a bocsánatokkal, én mondtam, hogy ne haragudj, és nem említettem olyat, hogy haragszom... Jó, nekem nem esett le a poén, de átsiklottam fölötte, nekem el volt intézve, másokon akadtam ki. Amúgy a haiku nem neked íródott, csak mikor tettem fel ide, eszembe jutottál, mármint annak kapcsán, hogy haiku. ***értelmesen fejezzük ki magunkat magyarossan rulzzz*** A vezetéknevedet amúgy tudom, mert emlékszem, mikor talin mondtad, hogy a japánok hogyan ejtették ki Szóval ez a hajnal csak simán hajnal
|
|
|
Post by achris on Nov 26, 2005 13:11:02 GMT 1
Öhm... Innen: "Csend ül a hajnal romjain." De nem számít. Jajj, ne haragudj. Én tényleg viccnek szántam... Majd legközelebb rakok bele szmájlit... Csak azt gondoltam, hogy ebbõl: "Viccet félretéve: szép. " Érthetõ lesz. És persze, hogy nem haiku! Ez egy marhaság, hogy lenne haiku? O.o Szóval: bocs, bocs és bocs. Csak semmi értelmeset nem tudtam írni, és gondoltam elviccelem a dolgokat... Látom, nagyon nem jött be... Tudod, mit? Legyen inkább 1000 bocs... Nem hittem volna, hogy ez lesz belõle... /mee nagyon bûnbánó... Ne izélj már ezekkel a bocsánatokkal, én mondtam, hogy ne haragudj, és nem említettem olyat, hogy haragszom... Jó, nekem nem esett le a poén, de átsiklottam fölötte, nekem el volt intézve, másokon akadtam ki. Amúgy a haiku nem neked íródott, csak mikor tettem fel ide, eszembe jutottál, mármint annak kapcsán, hogy haiku. ***értelmesen fejezzük ki magunkat magyarossan rulzzz*** A vezetéknevedet amúgy tudom, mert emlékszem, mikor talin mondtad, hogy a japánok hogyan ejtették ki Szóval ez a hajnal csak simán hajnal Oké, oké Persze, nekem is átjött, hogy a hajnal az simán hajnal, de attól még jópofa volt az ajánlással együtt De mindegy is, a dolog lényege így is úgy is az, hogy tehetséges vagy
|
|