|
Post by niquesse on Sept 30, 2005 19:16:54 GMT 1
Kösz, hogy megmagyaráztad, mire gondoltam... ;D De tényleg kösz... ;D Rossz rugóra? Na akkor nálam is kellene szervizelni.
|
|
|
Post by achris on Sept 30, 2005 20:39:50 GMT 1
Majd megyünk együtt a szervízbe
|
|
|
Post by bes on Oct 3, 2005 13:43:52 GMT 1
Kedvenc rész: És természetesen ebben van a kedvenc mondat... Talán a Jel sem lesz olyan rossz… Ugye tényleg nem fog fájni, ha majd végre nagy leszek? Ugye másképp fogom gondolni, hogy milyenek a felnõttek?Úristen! Szinte látom magam elõtt, ahogy áltatja magát! Soha-soha-soha nem gondoltam volna, hogy bárki ezen a Földön (beleértve Rowlingot is) el tud velem hitetni bármilyenfajta "naivitást" Dracóról... (Nekem õ koravén.) És itt mégis olyan ártatlan... reménykedik... Valaki mondja meg neki, hogy igenis rossz lesz! Hogy a vesztébe rohan! Még mindig olyan, mintha az apja szeretetét kergetné... Ja, és... MOst a fórum elõtti énem azt íratná velem, hogy "több közös van benne és Potterben, mint bárki sejtené.", de mivel jó úton haladok afelé, hogy a hátam közepére se kívánjam a fõhõst, inkább azt írom, hogy... "Sokkal-sokkal árvábbnak tûnik, mint Potter." MOndd meg neki, hogy igenis rossz lesz!!!!
|
|
|
Post by Kíra on Oct 3, 2005 13:53:36 GMT 1
Potter és Malfoy között sok közös dolog van, akárcsak Piton és Potter között. Karakterük abban különbözik, hogy melyik utat választották. Potter nem adja fel, Malfoy beletörődik; Piton meg... Piton.
(És bocsi AChris, h belepofátlankodtam...)
|
|
|
Post by achris on Oct 3, 2005 15:39:03 GMT 1
Sniff... majd megmondom... Kíra: nyugodtan, míg szemelõtt tratod, h ez az én írásom
|
|
|
Post by anneke on Oct 16, 2005 14:33:40 GMT 1
Csatlakozom a rajongókhoz: nagyon tetszett! Talán azért, mert én is írtam hasonlót, és jó látni, hogy nem csak én gondolom úgy, hogy D alapjában nem rossz, csak ezt látja otthon... Kedvenc mondatot nem tudnék kiemelni... Nekem ez az egész sztori, úgy ahogy van, tetszett. És illett hozzá a dal is. Egyébként, nem akarok okoskodni, de ennek van eredetije is, ami az ugyanolyan címû film fõdala, vagy valami ilyesmi... Ugyanez a címe: Legyetek jók, ha tudtok, és a középkorban játszódik, egy szerzetes atyáról szól, aki árva gyerekeket nevel a kolostorban... Nagyon jó és érdekes film, ajánlott megnézni! (off vége) Szóval mégegyszer, a kórus: Naaagyon teccccett!
|
|
|
Post by achris on Oct 16, 2005 15:10:45 GMT 1
Örülök, h tetszett! ;D (Ma mindenki az én írásaimat olvassa? Sugoi!! ;D) Teljesen fel lettem dobódva ettõl...
Oh, egyébként láttam a filmet... Azt nem tudom, h a dal eredetije hogy, mint, merre, nekem csak a NB féle van meg...
|
|
|
Post by anneke on Oct 16, 2005 20:27:55 GMT 1
Én a filmben hallottam elõször olaszul ezt a dalt, elõtte én is csak magyarul ismertem... Meg is lepõdtem rendesen... A film valahol megvan valami õsrégi kazettán... Ha még megvan... Én úgy gondoltam, most aztán "mindent" elolvasok tõled...
|
|