|
Post by Emily on Nov 3, 2005 14:17:40 GMT 1
Jajj, ne már. Ez tök kiábrándító. Anorexiás Villét akaroooook. ;_;
És igen, feltétlenül utánuk kéne nézned. Már csak azért is, mert zeneileg igen egyedülálló, amit az Apocalyptica csinál. Ha gondolod, küldhetek tőlük valamit. (Amúgy most meg fogsz ölni, de el kell kezdenem ezt a ficet, nem tudok a másikra koncentrálni. Ilyenkor úgy utálom magam... ^^;; )
|
|
|
Post by MarChi on Nov 3, 2005 14:39:03 GMT 1
Hát nekem is jobban tetszik az anorexiás botsáskának öltözött Ville (Dr. Szöszi után szabadon)... Jaj, látnod kéne azt a koncertet! 2000res felvétel, még magához képest is vékony ott.... és amiket a mikrofonnal mûvel! Megtudtam milyen hangok jönnek ki belõle, ha bekapja a mikrofont! ;-) Nem vagyok én vérengzõ tipus. Írj olyat és azokról ami jólesik! :-) Kiváncsivá is tettél! De ne hagyd kómában sokáig Villéket se! Légyszives! Barátnõm a megmondhatója, hogy mennyire ki tudnak borítani a befejezetlen szösszenetek!
|
|
|
Post by Emily on Nov 3, 2005 14:40:40 GMT 1
Nem, nem fogom annyiban hagyni, ez biztos. Nagyon ritka az, hogy nem fejezek be valamit, amit elkezdtem.
|
|
|
Post by Emily on Nov 3, 2005 19:29:46 GMT 1
És hogy Burton miért érdemel külön ficet... Perttu és Burton együtt (ezt tök véletlen találtam): Öhh...talán mégis inkább Ville/Perttu? És Eicca határozottan emlékeztet unokanővéremre, ami igen...abszurd, ha jobban belegondolok...
|
|
|
Post by MarChi on Nov 3, 2005 19:53:22 GMT 1
Hmmm!! az az elsõ Burton kép elég ütõs! Nekem perpill Ville bármikor bárkivel! Eicca tényleg elég... nõies? ezen a képen :-) Egyébként mekkora a pasi, mert Ville se alacsony, de õ átnéz felette? jóllátom?
|
|
|
Post by Emily on Nov 3, 2005 20:00:17 GMT 1
Ugh, magas az biztos. Csak Pertturól találtam ilyen infót és ő 180. Eicca meg nála egy fejjel magasabb.
|
|
|
Post by Emily on Nov 4, 2005 8:35:49 GMT 1
|
|
|
Post by Emily on Nov 4, 2005 8:38:51 GMT 1
Awwww...
|
|
|
Post by MarChi on Nov 4, 2005 11:41:04 GMT 1
:-) nagyonédesek! Ville és Mige már produkált pár érdekes képet... Niéha Mige igen beszédesen tud ránézni. Szétnéztem a mappácskámban Burton után... találtam pár aranyos képet... mindjárt felrakom a tar-ra.
|
|
|
Post by zoska on Nov 4, 2005 11:54:52 GMT 1
Juj, az a csók... Huhh... Én is vagy háromszor néztem meg egymás után, és tényleg tööökéletes, csak nem mutatnak eleget. Beindult a fantáziám tõle. Olyan, ez, mint Emily írásai: jó-jó, de több kéne belõlük egyszerre, mert függõséget okoznak A sovány Ville vs. férfias Ville kérdésben maximálisan egyetértek veletek. Szép, sovány, hosszúhajú, sapkás, dohányzó Villét nekünk! Az új klipjüket is mostanában inkább elkapcsolom, mert annyira hiányzik mondjuk a The funeral of hearts-os szépség.
|
|
|
Post by Emily on Nov 4, 2005 12:29:33 GMT 1
Jaj, ne csináld mert elpirulok. *^^* (Amúgy jó diplomata lennél Zos, az egocirógatás kifejezetten előrelendíti műveim haladását)
Az új klippjüket csak Burton haja miatt nézem....olyan szép és hosszú és csillogó... *9*
|
|
|
Post by MarChi on Nov 4, 2005 12:37:11 GMT 1
Na egocirógatásban én nem vagyok annyira jó, de részben miattad lógok itt a fórumon napok )mit napok, már hetek) óta. Itt rágom a küszöbött, hogy szegény Villék meddig képesek még aludni. De ahelyett hogy kielégítenél, csak tovább húzol, mert már Draco sorsa is izgat, nem is beszélve Burton vonósmániájáról. :-)
|
|
|
Post by Emily on Nov 4, 2005 12:40:12 GMT 1
Hmm... szeretem elhúzni a dolgokat, de a végén nem szoktam kielégítetlenül hagyni senkit, márcsak saját büszkeségemből fakadóan sem.
|
|
|
Post by zoska on Nov 4, 2005 12:53:23 GMT 1
Hmm... szeretem elhúzni a dolgokat, de a végén nem szoktam kielégítetlenül hagyni senkit, márcsak saját büszkeségemből fakadóan sem. Ahogy a dédnagymamám szokta volt mondani: Isten tartsa meg a jó szokásodat.
|
|
|
Post by MarChi on Nov 4, 2005 12:57:38 GMT 1
|
|