|
Post by veiledxposure on Jul 4, 2005 22:16:23 GMT 1
Jaj! Örülök, hogy tetszik. Holnap már full mode leszek (utolsó vizsga - jaj istenem segíccs) és készítek egy kis futballslash for dummies bejegyzést. xDDD
|
|
|
Post by bes on Jul 5, 2005 10:38:13 GMT 1
Na ez valami teljesen új! Nekem már volt egy-két sportos ötletem, de az Forma-1 volt. Mondjuk ott is van pilótaválogatott!
Kicsit off: Star magazinban találtam az aranyköpések között...
Hajdú B. István a Magyarország – Dél-Korea férfi kézilabda-mérkõzésen: „Egymást ölelgetik már a játékosok a kispadon. Szép dolog ilyenkor a férfiszerelem…”
Mikor nem?
|
|
|
Post by veiledxposure on Jul 16, 2005 21:03:54 GMT 1
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 18, 2005 21:34:28 GMT 1
Hajdú B. István a Magyarország – Dél-Korea férfi kézilabda-mérkõzésen: „Egymást ölelgetik már a játékosok a kispadon. Szép dolog ilyenkor a férfiszerelem…” Erre emlékszem!!! nem volt semmi.. amúgy azt a közvetítést végig slashelte a fickó, komolyan.. csak úgy néztem miket mond.
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 19, 2005 12:18:39 GMT 1
Erre emlékszem!!! nem volt semmi.. amúgy azt a közvetítést végig slashelte a fickó, komolyan.. csak úgy néztem miket mond. Nézd... a kommentátor se vak valszeg.
|
|
|
Post by bes on Jul 20, 2005 11:26:35 GMT 1
Helló! Kicsit elvesztem az élet (és LJ) sűrűjében. xDD Bár úgy látom keveseket mozgatott meg ez a téma, de ez gondolom azért van, mert nem voltam itt. Na pár képecske, hogy meginduljon a fantázia (elnézést, ha túl nagyok) Én speciel azért nem írtam, mert soha (értsd: SOHA) nem néztem focit, és most kétségbeesetten várok egy bármilyen meccsre, amit megnézhetnék egy kicsit "más" szemmel... Hhogy azután nyilatkozhassak. Aa képek gyönyörûek, és szerintem nincs olyan, hogy "túl nagyok".
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 20, 2005 13:15:55 GMT 1
Nézd majd a Reál/magyar meccset augusztusban.. ajj de kár hogy Morientes már nem játszik a Reálban. ..akkor láthatnád a Raúl/Morientes párost, ami abszolut foci OTP. na jó, legalábbis nálam.
|
|
|
Post by bes on Jul 20, 2005 14:04:54 GMT 1
Nézd majd a Reál/magyar meccset augusztusban.. ajj de kár hogy Morientes már nem játszik a Reálban. ..akkor láthatnád a Raúl/Morientes párost, ami abszolut foci OTP. na jó, legalábbis nálam. Mmikor lesz még augusztus??? Aaddig bámulhatom a rohangáló focisták villanásait az RTL klub reklámfõcímeiben!az abaj, hogy most már kíváncsi vagyok!
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 20, 2005 14:13:02 GMT 1
Sport1-ed van? Ott minden nap van valami meccs.
|
|
|
Post by bes on Jul 20, 2005 14:24:54 GMT 1
Sport1-ed van? Ott minden nap van valami meccs. Sajna nincs... Három magyar, és három szlovák adó... Éédeskevés... Viszont netközelben tudok képekre vadászni... Jobb, mint a semmi, és egyszer az augusztus is eljön! Aazértse hisztizem! ;D
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 20, 2005 14:26:02 GMT 1
Ez az.. mindjárt itt van augusztus.. elvégre ma már 20.-a van te jó ég..
|
|
|
Post by bes on Jul 25, 2005 15:51:26 GMT 1
|
|
|
Post by bes on Jul 25, 2005 16:06:08 GMT 1
Nem gondoltam volna, hogy az elsõ kép, amit a Ggugli kidob, ilyen aranyos lesz... :-) És ez csak egy!
|
|
|
Post by nigellanoir on Jul 25, 2005 18:06:23 GMT 1
Mindkettõ nagyon édes.
|
|
zsu
Junior Member
|
Post by zsu on Jul 25, 2005 20:02:45 GMT 1
aww.. úgy imádom ezt a képet.. olyan éédesek.. *so in love*
és ez az animáció is nagy, még nem is láttam. thanx!
|
|