|
Chat 2
May 4, 2006 17:26:19 GMT 1
Post by achris on May 4, 2006 17:26:19 GMT 1
Bolhás: köszi, de remélem, mire találkozunk elmúlik! Ha nem, igénybe fogom venni az internetes segítséget.
|
|
|
Chat 2
May 4, 2006 18:44:35 GMT 1
Post by bolhas on May 4, 2006 18:44:35 GMT 1
Szurkolok, hogy hamar gyógyulj.
|
|
|
Chat 2
May 4, 2006 18:55:28 GMT 1
Post by achris on May 4, 2006 18:55:28 GMT 1
Hát, amennyi pozitív mostanában ér...
Komolyan mondom, legszívesebben összegömbölyödnék egy sötét sarokban, és ottmaradnék 2081-ig.,..
|
|
|
Chat 2
May 4, 2006 19:26:00 GMT 1
Post by brigichan on May 4, 2006 19:26:00 GMT 1
Hát, amennyi pozitív mostanában ér... Komolyan mondom, legszívesebben összegömbölyödnék egy sötét sarokban, és ottmaradnék 2081-ig.,.. *simi-simi* Ugyan, hát most mindenkit csak bántanak? Hiszen olyan szép az élet, meg az idõ, meg minden... Örüljetek! Ha másnak nem, hát magatoknak! *simi-simi* A napokban írok Annekének (hagyományos levelet). Aki szeretne neki valamit üzenni, szóljon.
|
|
|
Chat 2
May 4, 2006 21:27:09 GMT 1
Post by achris on May 4, 2006 21:27:09 GMT 1
Köszi...
Énénén!! Nem is tudom, izé... szóval hogy hiányzik, és hogy remélem jól van, meg a kicsi is, meg hogy... nemtom. Hiányzik.
|
|
|
Chat 2
May 4, 2006 22:29:43 GMT 1
Post by marle on May 4, 2006 22:29:43 GMT 1
Én is szeretnék üzenni~~~! Hogyhogy remélem minden rendben van vele és a kicsivel meg a házzal, és hogy jól vannak és élvezik a tavaszt, és hogy hiányzik és várjuk vissza ^-^ *most ért haza szerenádról, fáj a feje, elülte a nyakát (nem tudja hogy csinálta, de fááááj), énekelt (ÉNEKELTEM! amit közönség sosenem szokott, de tömegben más mert a sok hamis hang közül nem pont az övé tünik ki XDD), pezsgõt ivott (amit szintén nem szoktam mert utálom a pezsgõt), jópofizott és összeszedett egy kellemes tüdõgyulladás mert nem vitt magával meleg ruht (=egyetlen blúz volt rajta a 10 fokban).* Holnap hajnalban kelek mert anya kedves volt és nyolcra szerzett idõpontot a fodrászunkhoz, aztán újabb adag jópofi következik egy rakat rokon elõtt (nagyanyám jön, és ITT MARAD érettségi ideje alatt, szóval az idegeim meg a vérnyomásom valahol magasan a repülõk szintjén fognak száguldozni tõle), de amúgy minden tök jó, mert ballagni fogok, és kapok egy csomó virágot, és akkoris sütni fog a nap, nem úgy mint ma délelõtt >PPP Umm... ennyit röviden mostanában rólam ^^" (Vagy hosszan ^-^ Kinek mi )
|
|
|
Chat 2
May 4, 2006 23:22:56 GMT 1
Post by Neji on May 4, 2006 23:22:56 GMT 1
De jó volt ugye? *szurkolt* mee meg bulizot...oh igen, mee, ésésés most jött haza...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~*koncencerten végül nem volt, de helyette ivott...izé...jó sokat *
|
|
|
Chat 2
May 5, 2006 5:58:34 GMT 1
Post by marle on May 5, 2006 5:58:34 GMT 1
Gnihihi XDDD Sejtettem, Neji~~~~~~~~ Jónak jó volt ^-^ Meg nagggyon beteg XD Majd mesélek........ ha majd valamikor kiszabadulok szûk családi köröm szorításából. *nyem akar találkozni velük, nyem akar T_____T*
|
|
|
Chat 2
May 5, 2006 7:16:39 GMT 1
Post by Neji on May 5, 2006 7:16:39 GMT 1
Ne nevess... Istenem, hát mikor csak úgy tadammmmmmm termett tegnap a pia... *micsoda alliterációkra képes az ember így másnaposan... * Amúgy vicces. Egy évben egyszer elmegyek szórakozni, és naná hogy akkor jutok mindenki eszébe... *folyton csörgött a mobilja...de legalább volt mire fogni a csocsó vereséget* Izé...ma ballagsz? Vagy holnap? *nyemtud* Végülis mindegy, csak szép legyél ám. *ciki lenne randa Marle fotókkal dekorálni a szobám...* Nyah csókollak...ha leszel, én meg esetleg nemvok fenn, csörizz rám, ígérem jó leszek és nem veszem fel.
|
|
|
Chat 2
May 5, 2006 10:17:24 GMT 1
Post by brigichan on May 5, 2006 10:17:24 GMT 1
Oké, lányok, átadom.
|
|
|
Chat 2
May 5, 2006 11:35:02 GMT 1
Post by Lare on May 5, 2006 11:35:02 GMT 1
Brigii! Én is üdvözlöm!! Sok puszi a babánaki is!
|
|
|
Chat 2
May 5, 2006 20:44:30 GMT 1
Post by Lare on May 5, 2006 20:44:30 GMT 1
|
|
|
Chat 2
May 6, 2006 10:39:11 GMT 1
Post by bes on May 6, 2006 10:39:11 GMT 1
[nem vagyok nagy chates, de ezt muszáj]
Visszaolvastam kissé a fórumot... Van egyáltalán valaki, akinek egészséges a számítógépe? Az enyém kisebb agyvérzést kapott, ami megtámadta a beszédközpontját, ergo minden mûködik odabent, magánál van, de kommunikácóra képtelen, és most félholtra van rémülve. Röviden: Kikészült a monitorom.
Amúgy meg: Amúgy meg van annyi felesleges jókedvem, ami már nem nagyon fér benn, ilyenkor szeretném azt mondani az emberkéknek: "Hacsak feleannyira jól érzed magad, mint én, akkor már piszokjó napod van!" Sajnos osztogatni nem nagyon tudok belõle, de szívesen tenném. Mindenesetre próbálkozom. Jobbuljatok/Jobbuljunk!
És mellesleg félholtra vagyok rémülve: Elvileg felnõttem. Állást kaptam, rendes könyvtárosállást, annyira igazi könyvtárban, hogy az már fájdalmas. MTA szakkönyvtár... Fõvárosunk... Budai vár... Ezek minden bizonnyal megzakkantak. És persze én is, mert megyek Pestre éhenhalni közalkalmazotti minimálbérért. A könyvtár olyanyira zárt, hogy arcról kell majd ismernem minden egyes olvasót, és különbözõ jogosultságaikat... és ez még a legegyszerûbb résznek tûnik.
Rájöttem, mi az, amit a legjobban utálok: Nem tudni dolgokat. Ha ez a világ lenne a létezõ/lehetõ világok legjobbika, akkor én MINDENT tudnék, pontosabban minden kérdésre tudnék válaszolni. Ehhez képest az állásinterjún nem jutott eszembe, hogy milyen integrált könyvtári rendszer volt a gyakhelyemen. Mellesleg még most sem emlékszem. Nem akarom tudni, hogy milyen volt a többi jelentkezõ, ha én voltam a legjobb. Vagy talán mégis? Önbizalomerõsítõnek jó lenne. Most sokáig TELJESEN hülyének fogom érzeni magam, amit nagyon nehezen viselek, ha igazi. (Néha még akkor is nehezen tûröm, ha én játszom rá, és tudom, hogy valójában nem igaz.)
Szívesen osztogatnék a félelmembõl is, de arra nincs szüksége senkinek. Egyszerre rettegek, és közben szétvet a jókedv. Annyira rossz, hogy az már jó, és vica versa, vagy valami más latin kifejezés.
Ha minden igaz, ma Brokeback Mountaint fogok nézni. Kivéve, ha nem lesz elég merszem, vagy ha nem kapok jegyet. Természetesen totál véletlenül alakult így, hogy máshogy.... Az õrangyalom túlórázik, azt se tudja, hogyan bosszantson/járjon a kedvemben (a kettõ nálam többnyire ugyanaz). Pont ma járok erre, pont adják a filmet a moziban, pont a kamarateremben, pont úgy, hogy elérjem az esti buszom, pont pár potom százasért, pont ez az utolsó mozialkalmam, és igazából már erre sem kellene költenem, de ez még pont belesuvasztható. Pont.
Mindenesetre igazából csak azért jártatom itt az ujjaimat, mert (ha minden jól megy) most el fogok tûnni egy jó idõre. Nem mintha olyan húdenagy társasági életet élnék. (Az nem igazán az én mûfajom: nemolyanrég meghívtak egy MyVIP nevû ismerõsleltározó oldalra; van fönt vagy százhúszezer ismerõs a régi gimimbõl, meg fõsuliról, meg albérletekbõl, meg satöbbi, mindebbõl bejelöltem kemény négy embert, de közöttük is van kettõ, akivel nem biztos, hogy valaha is kommunikálni szeretnék, vagy inkább biztos, hogy nem, a többit meg akkor se, amikor a hátam közepét...) Szóval nem leszek: illetve nem hiszem, hogy leszek. Munkahelyrõl kizárt; ha a gépem valaha fel is jutna Pestre, Netem akkor se lesz; úgyhogy vagy találok valahol olcsó nyilvános Netet, és facsarok szabadidõt a semibõl, vagy eltûnök. Az utóbbi a valószínûbb.
És még albérletem sincs... röhejes.
Nem is én lennék.
Szóval:
Legyen mindenkinek legalább feleolyan jókedve, mint nekem. (Félelmek nélkül.) Jó munkát a moderátotoknak!!! (Azok a történetek, amik a régi kupacból eltûntek, és az újban még nem jelentek meg, ugye csak feldolgozás alatt állnak? Ha valakinek valamije törlésre kerül, arról ugye értesítitek azt a valakit?) Megfékezhetetlen ihletet az íróknak!!! (Ha visszatérek, úgyis olvasással kezdek.)
Szurkolok, hogy ne tûnjek el végleg. Hajlamos vagyok rá, de nem szeretnék. (Örök problemóm: "Nem akarok elszakadni!" [Nem tudom, honnan idéztem, és lusta vagyok utánanézni.])
A fülemen a "Faith" szól George Michaeltõl. Az élet szép... Vagy nem.
Legyetek jók! Vagy amik akartok!
Ez jó... A fülemen váltott a zene: "You Don't Know, What Love Is", John Martintól, a "Tehetséges Mr. Ripley" OST-jérõl, azt hiszem, ez egy blues, végtelenül szomorú, legalább annyira, mint amennyire én boldog vagyok. Kezdenek hervadni a gyomromban a pillangók....
Kát napja a "Wiener Blut" c. keringõ jár a fejemben egyfolytában, otthon ezt némi mozgással is kísérem, remélem, most elmúlik. (Blues után Jamiroquai....)
És most hagyom abba...
|
|
Kudara
Junior Member
|
Chat 2
May 6, 2006 11:50:19 GMT 1
Post by Kudara on May 6, 2006 11:50:19 GMT 1
Lare: Ezzel én is eltöltöttem egy kis idõt... de nem tudtam végigvinni mert egy csomó feladatot nem értettem... (perdig egyedül végigvitte a Resident Evilt!)
|
|
|
Chat 2
May 6, 2006 12:40:40 GMT 1
Post by kinslayer on May 6, 2006 12:40:40 GMT 1
Beside, mi is nagyon fogunk szorítani, hogy ne tûnj el végleg!!! *mi=én+én+én+én+én+én*
Mindemellett nagyon örülök, hogy van munkád!!! ...és nem ilyen egyszerû ám észrevenni, ha felnõttél! *ölel* jah, és ha nagyon scarry, én szívesen átvállalok egy kis félszet, akkor talán neked is olyan szép és napos napod lesz, mint amilyen a mai!
Kívánok minden szépet és jót, sok sikert, és EL-NEM-TÛNÉST, és kitartást, és mindent, ami örömet szerez ebben a hülye világban! gyere minél hamarabb!!!
|
|