|
Chat 2
Nov 18, 2005 20:02:45 GMT 1
Post by brigichan on Nov 18, 2005 20:02:45 GMT 1
Brigi: egyet kell értsek veled... ha valahol, hát középiskolában meg lehet utálni a tanítást... Én már most utálom az összes diákot, pedig közéjük tartozok... Tudod, mit mond az ofõm, mit szeret az egészben? Hogy mikor a szallagavatón mindenki felveszi a keringõruhát a kislányokból/kisfiúkból, akiket megismert, hirtelen felnõtt emberek lesznek, és ez valahogy... jó érzés. Tudod, õ (vagy õ is) nevelte ezt belõlük stb... Persze, biztos vagyok benne, hogy ennek is megvan a maga bája. Csak én még keresgélem. Úgy néz ki, egyelõre csak kilencedikeseim lesznek, ami azért cseppet sem megnyugtató, tekintve, milyen szemtelenek... Anneke: köszi...
|
|
|
Chat 2
Nov 18, 2005 21:23:41 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 18, 2005 21:23:41 GMT 1
Persze, biztos vagyok benne, hogy ennek is megvan a maga bája. Csak én még keresgélem. Úgy néz ki, egyelõre csak kilencedikeseim lesznek, ami azért cseppet sem megnyugtató, tekintve, milyen szemtelenek... Hehe, na igen... Az én egyik csoporttársamnak még be is szóltak... Ezek a mai kölkök... Mit nekik Pszichológia, meg neveléselmélet.... Csak kitartás! De hogy stílusos maradjak Brianhez, az életnek van napos oldala ia, aztat kell nézni... Visszajött a Múzsám, megbánva bûneit, boldog vagyok és elégedett *annak ellenére, hogy 23 vizsgám lesz, de még messze vannak...*, + ma speciel szétröhögtem az agyam... már elnézést, hogy itten fárasztom a népet...
|
|
|
Chat 2
Nov 18, 2005 23:54:05 GMT 1
Post by Kíra on Nov 18, 2005 23:54:05 GMT 1
Teljességgel átérzem a kilencedikesek nevelhetetlenségét, szemtelenségét... -_-;; Hidd el, az általános sulisok se jobbak, sőt. A kilencedikeseknél még talán meg van, h "új suli, megszeppent gólya" dolog...
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 8:20:03 GMT 1
Post by brigichan on Nov 19, 2005 8:20:03 GMT 1
Halálos a klip, és még mondanivalója is van... Egyébként tegnap tök érdekes dolgot produkált a fórum. Kidobott, és kiírta, hogy " too many connections to this server. Come back 30 seconds later" (vagy mi). Másnál is volt ilyesmi, vagy csak én szívtam meg?
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 8:26:48 GMT 1
Post by brigichan on Nov 19, 2005 8:26:48 GMT 1
Hehe, na igen... Az én egyik csoporttársamnak még be is szóltak... Ezek a mai kölkök... Mit nekik Pszichológia, meg neveléselmélet.... Csak kitartás! Ez a beszólás ismerõs. Az egyik elõttünk tanító csoporttársam mesélte, hogy egyik szünetben odament hozzá az egyik kislány. És megkérdezte, hogy a tanárnõ (vezetõtanár) mesélt-e az osztályról egy s mást, mielõtt tanítani kezdtek. Mondta a csoporttársam, hogy nem (és akkor tényleg így volt). Erre a kiscsaj: " Még jó. Ugyanis itt az én apám az igazgató." Azóta a tanárnõ is figyelmeztet minket, hogy arra a lánykára oda kell figyelni, meg úgy mindenre, ami az osztályban elhangzik, mert az igazgató apuka állítólag mindent visszahall otthon... Azért durva, nem? Egyébként 23 vizsga? Azt hogy a bánatban hoztad össze? Nekem eddig a maximum mindig csak 10 volt... Teljességgel átérzem a kilencedikesek nevelhetetlenségét, szemtelenségét... -_-;; Hidd el, az általános sulisok se jobbak, sőt. A kilencedikeseknél még talán meg van, h "új suli, megszeppent gólya" dolog... Bár így lenne... Van egy-két "számkivetett", akik fizikailag is elkülönülnek a többiektõl (szélsõ padban ülnek, egyedül), de általában a hülyéskedésben nagy az összetartás...
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 11:17:47 GMT 1
Post by achris on Nov 19, 2005 11:17:47 GMT 1
Nique: kitartás! Birgi: persze, megértem, hogy nem szereted. Én se szeretném. Csak gondoltam, mondok valami pozitívat... (pl. Egyszer vége lesz ) Egyébként a 9.-esek valóban szörnyûek, most nálunk is. Mondjuk én az elõzõ 9.-tõl is kibuktam már, idén meg ugye õk szervezték a gólyabált... Szerintem inkább akarták szivatni a felsõbbéveseket, mert KICSERÉLTÉK a csengõt az örömóda 9.-esek által énekelt változatára... Még a tanrok is kivoltak tõle... Viszont kiderült, hogy az egyik 9.-es csaj jár anime meetre. Tök nagy meglepetés volt, ráadásul egész értelmes. Megszeppent gólyák? Csak tegnap, a gólyanapon tûnt fel, hogy egy kicsit talán megszeppentek... Bár, ki tudja. A középiskola szerintem egy-két hónap alatt teljesen átformálja a gyerekeket... Kitaszítottak? Nem is tudom, így elsõre azt gondolom: vigyázz velük. Attól, hogy elkülönülnek nem biztos, hogy nem hallgat rájuk mindenki. Sõt. Kins: Mit mondjak még? Mindnekinek jobbulást, fizikailag, lelkileg, morálisan, nyelvtanilag... "kono kanashii sekai demo chiisa na ai ha takusan aru ookikunakute ii fukurandeyuku akai fuusen ni naru namida wa "
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 14:51:56 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 19, 2005 14:51:56 GMT 1
Brigi: Uh, ez nagyon gáz... felér egy szakmai fenyegetéssel... *utálja az ilyet* Én következõ félévben megyek, de már elõre félek... Egyébként a 23 vizsga a két egyszak gyönyörei közé tartozik... Töri-földrajz szakos vagyok, és mindkét helyen a max. kreditszám kell, mert más kar, más világ... Sebaj, megoldjuk... Achris: *ölel, és köszöni... *
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 15:41:44 GMT 1
Post by brigichan on Nov 19, 2005 15:41:44 GMT 1
Achris: ezzel egyetértek. A gyerkõcök hihetetlenül gyorsan képesek alkalmazkodni a középiskolához, nehogy kilógjanak. Ezért annyira felületes és masszaszerû már ott a kapcsolat-rednszer. Akinek meg ez nem tetszik, az sajnos kilóg... Brigi: Uh, ez nagyon gáz... felér egy szakmai fenyegetéssel... *utálja az ilyet* Én következõ félévben megyek, de már elõre félek... Egyébként a 23 vizsga a két egyszak gyönyörei közé tartozik... Töri-földrajz szakos vagyok, és mindkét helyen a max. kreditszám kell, mert más kar, más világ... Sebaj, megoldjuk... Részvétem... Én is kétszakos vagyok, de nem gondoltam, hogy ezen belül is vannak ilyen fokozatok... Kitartás.
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 16:15:03 GMT 1
Post by kinslayer on Nov 19, 2005 16:15:03 GMT 1
Részvétem... Én is kétszakos vagyok, de nem gondoltam, hogy ezen belül is vannak ilyen fokozatok... Kitartás. Ihaj... Köszike... Hát igen... de azért a záróvizsga+diplomamunka neked se lesz kutya... ugh... May the Force be with You Young Jedi!
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 19:57:27 GMT 1
Post by Emily on Nov 19, 2005 19:57:27 GMT 1
Hahó! Végre ideértem. Elég durva hét volt, egyik legjobb barátnőm anyukája kedden halt meg és tegnap volt a temetés az istenhátamögötti kis szülőfalujában. Asszem még kell pár nap hogy igazán kiheverjem a dolgot, ha valamit nem bírok elviselni az a gyász. Bocs minden olvasómtól, nem vagyok valami kreatív hangulatban. Egy-két kemény angst ficecske várható tőlem, használjuk fel az életben szerzett tapasztalatainkat és egyebek... Mindenkinek jobbulást, kitartás! Reméljük a hideg nem csak havat hoz, hanem végre valami jót is.
|
|
|
Chat 2
Nov 19, 2005 23:55:32 GMT 1
Post by achris on Nov 19, 2005 23:55:32 GMT 1
Emily: Most így mást nem fûznék hozzá, ha nem muszáj, ilyenkor csak hebeg-habog az ember... Ha van valami, amit a gyászban nem szeretek, az ez: a részvétnyílvánítás... De hagyjuk. Brigi: hát, Isten tudja. Nem akarok belelátni egy ilyen 9.-es fejébe. Tényleg nem. Kitartás!
|
|
|
Chat 2
Nov 20, 2005 7:39:23 GMT 1
Post by Emily on Nov 20, 2005 7:39:23 GMT 1
Én sem vagyok jó a részvétnyílvánításban, azt hiszem biztonsággal állíthatom hogy *bárhol* szívesebben lettem volna mint a temetésen. De ott kellett lennem, tudom hogy sokat jelentett barátnőm és a vőlegénye számára.
Jajj, ne beszéljünk suliról ;_; Annyira lusta vagyok tanulni, néha legszívesebben felpofoznám magam. ^^;;
|
|
|
Chat 2
Nov 20, 2005 9:43:31 GMT 1
Post by achris on Nov 20, 2005 9:43:31 GMT 1
Az egész részvétnyilvánításban az a legrosszabb, hogy bármit mondasz, attól annak, akinek meghat az anyja/férje/barátja/akárkije egy kicsivel se lesz jobb. ... Iskola... jajj. Dettó.
|
|
|
Chat 2
Nov 20, 2005 21:28:25 GMT 1
Post by marle on Nov 20, 2005 21:28:25 GMT 1
Brigi: hát, sok sikert és kitartást, és bátorságot! *ölel* Mindenki másnak is nagy-nagy ölelés, és puszi! Rossz látni, hogy ennyien szomorúak... : (((( Maa, holnap nem tudok suliba menni.... T___T Anyu befekszik kórházba megint, apu nem tud kivenni szabadságot, úgyhogy nekem kell itthon maradnom öcsémre vigyázni, aki elkapott valami vírust, mert hány, fáj a háta, lázas, és köhög mint állat... T______T Pedig nyelvtan TZ-t írunk, arról meg nem jó lemaradni, mert eszemben sincs osztályozóvizsgára menni... T____T
|
|
|
Chat 2
Nov 20, 2005 22:35:58 GMT 1
Post by achris on Nov 20, 2005 22:35:58 GMT 1
Volt MAT közgyûlés, utána kis ez-az, majd mozizás. Megnéztük a Halott menyasszonyt, és jobb volt, mint amire számítottam, bár én nem vagyok akkora Tim Burton fan...
Most itthon vagyok, mindjárt lefekszem, a neten meg még mindig sok a hülye...
|
|