Azin
New Member
|
Post by Azin on Jan 21, 2006 2:14:06 GMT 1
Oké, mostmár azért lenyugodtam, (ettem) és nem az elsõ gondolataimat vetem internetre. Sose szerettem fórumba vagy egyéb helyekre írni. Se ismerkedni, ezért nem is gondoltam rá, hogy bármikor benézhetnék az ismerkedõbe vagy egy jót beszélgethetnék a chat topicba. Az ízlésemhez képest ebbõl túl sok is kijár nekem a kolesz miatt. Ritka alkalom mikor vágyom a társaságra. Inkább a történetek végett pötyögöm be az oldal címét. Elolvasom õket, véleményt alkotok, elolvasom mások véleményét, majd megyek. Jó néhányszor elgondolkoztam rajta írjak-e kommentet, aztán mindig megráztam a fejem és arra gondoltam: minek amit akarnék írni már "elmondták" helyettem, a "jaj, de jó" pedig annyit segít a legtöbb írónak, hogy semmit. Szerintem ezzel sok hozzám hasonló (törölt) fórumozó így van. Lehet, hogy ezt mások nem tartják szépnek, de hát... ez van, ezt kell szeretni. És, hogy félre értés ne essen: ezen kívül eddig össz-vissz egyszer postoltam és az nem amiatt volt, hogy "megrettentem" a törléstõl, hanem mert úgy éreztem jónak és világfelé nyíló hangulatban voltam. Rukának a megismerkedés, bemutatkozás beírásával kapcs: ha valaki nem megy társalgásra alkalmas topicba, sza nem tudtok megismerkedni, ettõl fogva pedig az illetõ nem mutatkozik be, az bunkóság? Nyaka-tekert egy mondat, de gondolom aki tényleg beszélgetni akar az be is mutatkozik. Hogyha kissé értelmetlenül fogalmaztam volna bocsika, sötét van és a hangulatom a gépház alatt hever. Ha offoltam nyugodtan töröljétek. A 39 azért egy szép szám.
|
|
|
Post by zoska on Jan 21, 2006 10:15:23 GMT 1
Azin: egy "jaj, de jó" is valami. Ez egy fórum. Lehet, hogy kemény leszek, de ide fejlõdni járunk, nem azért, hogy terjesszük a mûvienket. A visszajelzésért tesszük fel, nem azért, hogy esetleg még százzal több olvasót sikerüljön begyûjteni. Tehát ha valaki csak olvasgatni akar, akkor rossz helyen nézelõdik. Megértem, hogy nincs kedved belefolyni a beszélgetésbe, de legalább néha, ha elolvasol valamit, pár sort... A töröltekrõl annyit, hogy a nevek háromnegyedét a regjük óta nem láttuk felbukkanni. Mert erre jártak, regeltek, elfelejtették a helyet. Akkor meg minek számoljunk velük is, mint lehetséges fórumozókkal? Egyébként ha valaki jár ide, de nem szeretné, hogy töröljék, viszont postolni sem szeretne, legalább egy üzit írjon valamelyik moderátornak. Akkor más a helyzet. Nyilván mi sem fogunk piszkálódni, mert annyira szõrös szívûek azért nem vagyunk. Csak valami... Tudod, jó érzés tudni, hogy valaki nem csak egy név, hanem tartozik hozzá egy ember is. A bemutatkozás hiánya egyébként akkor szúrta nagyon a szemünket, amikor valaki sorban pakolta fel a munkáit, naponta szólt hozzá másokéhoz, de arra nem vette a fáradságot, hogy pár sort írjon magáról. Az igenis dühítõ.
|
|
|
Post by Neji on Jan 21, 2006 10:35:11 GMT 1
Maximálisan egyet értek Zoskával. Az általa elmondottakhoz csak annyit tennék hozzá, hogy Azin, te is láthattad, hogy nem egyszer hívtam fel a tagok figyelmét a postolásra. Nem várok senkitõl oldalas hozzászólásokat, vagy azt, hogy órákon át üljön a gép elõtt, és gyártsa a postokat. Nekem se menne. Egy fórum akkor jó, ha a tagok nem azért írnak, mert mindt admin piszkálom õket, hogy ha nem akkor az ejnye bejnyén túl átmegyek vérengzõbe és kiírtom a regeket, hanem akkor, ha szívesen írnak oda az emberek. Tisztában vagyok ezzel, és tiszteletben is tartom. DE! Ha regelsz egy fórumon, akkor szerintem annyi elvárható, hogy odavakkants a többieknek, hogy szia ez és ez vagyok, örömmel olvasgatom a munkáitokat, de hozzászólni nem szeretnék. Megint igazat adok Zosnak. Dobjatok meg egy PM-mel és akkor semmi baj. Válaszolok, a reg meg marad. *fent írtam, hogy olyan regisztrációkat töröltem, akik egyszer beregeltek és utána felénk se lestek, emellett még néhány olyat, aki beregelt ugyan és utána jópárszor fellesett, ergo láthatta, hogy elvárnánk tõle egy vakkantást, mégse tette meg.*
Amúgy nem voltál off, hisz a taopik ezért is született. 1. hogy közöljem a törlést, mint tényt, 2. hogy ha bárki, akit töröltem és esetleg ujra regel, megtehesse az észrevételeit. *nem hiszem, hogy rámfogható lenne a véreskezû admin név^^""*
|
|
|
Post by achris on Jan 21, 2006 11:59:55 GMT 1
Neji: mindetn mindenkire rá lehet fogni, csak van, akire nem érdemes. ^_- Azin: Tudod, ez egy fórum. Egy fórum lényege az, hogy az embereket beszélgessenek/eszmét cseréljenek. Ezért is hívják FÓRUMNAK, a szó eredti jelentését véve alapul. Ha ez neked nem tetszik, nem kötelezõ itt lenned. Olvashatsz a Merengõn, a fanfiction.net-en, a gay.hu-n, akárhol. Mi nem véletlenül tettük priváttá a fanfiction témát. A másik: senki sme kért, hogy beszélgess velünk, de szerintem az, h elolvasol valamit és még csak azt sem írod oda, hogy "olvastam, nem volt olyan rossz", az iszonyatosan nagy bunkóság. Summa: nem tudom, miért neked áll feljebb, és hogy a többiek mitõl letek ilyen vajszívûek két nap alatt...
|
|
Azin
New Member
|
Post by Azin on Jan 21, 2006 14:45:26 GMT 1
Ok, ok, fogtam. De egyátalán nem gondolom/tam egyikõtöket sem véres kezûnek. A bemutatkozós részt már értem. Tisztelem azt, hogy írtok és sok írásotokat kedvelem ÉS egyátalán nem áll nekem feljebb, vagy ilyesmi... Nem azzal a szándékkal írtam az elõzõ postom, hogy "háhá most jól megírtam azoknak a hülye picsáknak", hanem egyszerûen a véleményemet írtam le. Ez az elsõ fórum ahova regisztráltam életemben, és lehet , hogy az én értékrendemmel van baj, mikor a nem postolást nem veszem bunkóságnak. Full komolyan.
|
|
|
Post by achris on Jan 21, 2006 14:48:13 GMT 1
Jó. Akkor az elõzõ hozzászólásomat mondjuk vegyük semmisnek, asszem a múltkori csodás eset után kissé paranoiás lettem...
|
|
|
Post by anneke on Feb 9, 2006 19:42:56 GMT 1
Remélem Neji engem nem törölsz ki csak azért mert nehány hónapig nem tudok itt jelen lenni... De majd igyexem, amint jobb lesz az idõ. Szerencsére itt a faluban a mûvházban van net.
|
|
|
Post by Neji on Feb 9, 2006 19:59:20 GMT 1
Jaj dehogy!! *ölel* Dehogy töröllek! Tessék visszaolvasni, hogy mi kapcsán is volt a törlés! -ésésés üdvözöllek újra itt! Már nagyon vártunk *
|
|
|
Post by ruka on Feb 9, 2006 20:35:31 GMT 1
annekeee!!!! *heart*
dejó, h itt vagy!!! Minden rendben?
|
|
|
Post by anneke on Feb 16, 2006 19:11:05 GMT 1
ó köszönöm a szíves fogadtatást. Neji, örülök, hogy nem kerültem törlésre. Olvasgattam, de sajna hosszas szörfölgetésnek egyelõre búcsút mondhatok. Merthogy fizetõs a net. Ruka: írtam a chat-be is. Majd olvasd el. Egyébként minden all right. *visszaölel*
|
|